25n
Orgull
Orgull

Puig espera que el Regne Unit "canvie d'opinió" i alce restriccions

Puig espera que el Regne Unit "canvie d'opinió" i alce restriccions
28/06/2021 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha expressat el seu desig que en les pròximes revisions, el govern del Regne Unit “canvie d’opinió” i alce les restriccions per a viatjar a la Comunitat Valenciana, encara que ha apuntat que al país ara mateix “hi ha un rebrot de la malaltia i caldrà estar pendent”.

Així s’ha pronunciat Puig aquest dilluns en atenció als mitjans, on ha incidit en què la Comunitat Valenciana és “un espai segur”, malgrat que en aquests moments estan creixent els contagis. No obstant això, ha emplaçat al govern britànic a equiparar les restriccions per a viatjar a la Comunitat Valenciana a les de Balears.

En tot cas, ha recordat que la crisi pandèmica no ha passat i que és “necessari mantenir la màxima prudència”. De fet, ha apuntat que al Regne Unit “la situació en aquests moments és pitjor de la que viu la Comunitat Valenciana”, per la qual cosa ha demanat “veure com evoluciona” la situació originada per la variant delta.

No obstant això, ha admés que les restriccions al turisme han generat una “situació complicada” per les decisions del govern britànic. “Nosaltres som un espai segur, però al mateix temps, per descomptat que ha d’haver-hi reciprocitat”, ha agregat. Així, ha apuntat que continuen parlant amb l’ambaixada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − dinou =