25n
25N
25N

Puig espera que "més prompte que tard" la Comunitat Valenciana aconseguisca semàfor verd perquè britànics arriben sense restriccions

Puig espera que "més prompte que tard" la Comunitat Valenciana aconseguisca semàfor verd perquè britànics arriben sense restriccions
28/05/2021 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha insistit aquest divendres en la “preocupació” davant l’avanç de la variant índia en països com el Regne Unit però es mostra “esperançat” que en la pròxima actualització els britànics puguen viatjar a Espanya sense necessitat de guardar quarantena al seu retorn i en què, “més prompte que tard”, la Comunitat Valenciana aconseguisca el semàfor verd.

Igualment, ha indicat que cal estar “permanentment” amb eixa tasca de “rastreig” que els professionals han fet “tan bé tot aquest temps”. Així i tot, ha confirmat que la Generalitat està en converses amb l’ambaixador britànic perquè el Regne Unit situe a la Comunitat Valenciana dins del conjunt de destinacions turístiques que compten amb un semàfor verd.

“Estem en condicions, espere que més prompte que tard es puga superar aquesta restricció que implica que quan tornen al seu país hagen de fer quarantena”, ha asseverat Puig.

Així s’ha referit Puig a Orihuela (Alacant), on ha recalcat també que la Comunitat Valenciana té “menor incidència” que Gran Bretanya. “Estem en converses amb l’ambaixador, qui acudirà a la Comunitat i també a la Vega Baixa la setmana vinent, perquè puguen vindre els britànics”, ha explicat.

Així mateix, ha confirmat que la població britànica “ja ha començat a vindre” especialment a la comarca alacantina de la Vega Baixa del Segura en la qual resideix “molta població” pel fet que el Govern d’Espanya ha alçat des del dilluns passat les restriccions a les persones que arriben del país britànic.

Quan vénen ací es queden perquè molts resideixen ací, és a dir, no hi ha mobilitat fora de les destinacions turístiques nostres, per la qual cosa eixe efecte illa és important”, ha afegit.

Per això, s’ha mostrat esperançat en què en la pròxima actualització s’eliminen aquestes restriccions per part del Regne Unit i Espanya puga rebre així al turisme britànic. “Fins que hi haja una pròxima actualització, en aquesta última no tinc moltes esperances, però crec que més prompte que tard puguen vindre no només a la Comunitat sinó al conjunt d’Espanya sense necessitat de guardar quarantena al seu retorn”, ha resolt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 15 =