caixa popular

Puig es reuneix amb Bonig per a abordar els problemes del finançament

Puig es reuneix amb Bonig per a abordar els problemes del finançament
11/08/2017 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut una reunió amb la portaveu del grup popular en Les Corts Valencianes, Isabel Bonig, en la qual s’han abordat temes d’actualitat relacionats amb l’educació i el finançament.

El director del Gabinet del president de la Generalitat, Arcadi Espanya, ha destacat que la trobada, que es produeix a instàncies d’Isabel Bonig i en el marc de la “voluntat permanent de diàleg” del cap del Consell, s’ha desenvolupat entorn d’aquests dos temes fonamentals per als valencians, “que haurien d’estar apartats de qualsevol tipus de partidisme”.

Espanya ha incidit en aquest sentit en què les qüestions educatives s’han d’abordar des del consens i en el marc “més ampli” de la Llei Integral Valenciana d’Educació, que, tal com ha emfatitzat, s’està negociant amb tots els grups parlamentaris i el conjunt de la societat.

A més, el director del Gabinet del president ha defensat les actuacions del Consell per a afavorir el plurilingüisme -que, tal com ha recordat tracten de suplir les manques del model anterior, que “no ha funcionat”- i ha insistit que si, quan es resolguen els processos oberts, els tribunals dictaminen que cal fer alguna modificació en elles, aquesta es realitzarà.

Així mateix, ha recordat que la mobilització en favor d’una millora del finançament autonòmic “no és una convocatòria del Consell, sinó de tota la societat civil”. Per açò, Espanya ha lamentat que el Partit Popular no es vulga sumar a la mateixa i ha cridat a no trencar la unitat en “l’estratègia de tots els valencians per a defensar a Madrid un sistema de finançament just”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 1 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris