caixa popular

Puig destaca la labor de conscienciació de Greenpeace en la societat

El President ha assistit a la campanya ‘Menys plàstic, més Mediterrani’, impulsada per l’organització ecologista

Puig destaca la labor de conscienciació de Greenpeace en la societat
12/06/2017 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha lloat la labor de conscienciació que l’organització ecologista Greenpeace realitza entre la societat per a combatre la contaminació del planeta i el canvi climàtic, i ha destacat la importància que l’entitat haja començat la seua campanya sobre la contaminació dels mars i oceans a la Comunitat Valenciana.

El cap del Consell ha assistit, acompanyat per la consellera d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, a la presentació de la campanya de Greenpeace ‘Menys plàstic, més Mediterrani’, que el seu objectiu és visibilitzar els abundants nivells de contaminació causats per plàstics que existeix en mars i oceans.

Després de visitar el Rainbow Warrior III, vaixell almirall d’aquesta entitat, Puig ha incidit en els “problemes de futur” que pateix el mar Mediterrani, com la invasió de plàstics. En aqueix sentit ha afirmat que el Govern valencià “és conscient de la necessitat d’implementar polítiques de caràcter transversal per a aconseguir que el planeta es recupere”.

El President ha subratllat també que “la naturalesa és l’espai que ens correspon com a éssers humans” i ha recordat el dret que tenen totes les generacions “a viure en un planeta el més cura possible”.

“No podem actuar com si no sabérem el que està passant, cal combatre el canvi climàtic o les generacions futures no ens perdonaran la nostra actitud irresponsable”, ha conclòs.

El Rainbow Warrior III romandrà atracat en La Marina de València fins a aquest dissabte i realitzarà activitats per a conscienciar als visitants que el mar Mediterrani està patint les conseqüències d’albergar la mateixa densitat de polímers que l’oceà Pacífic, on el fenomen ha adquirit el nom de ‘Sopes de plàstics’ i es manifesta en una peça de plàstic per cada quatre metres quadrats.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 15 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris