caixa popular

Puig defensa una Administració 'cooperadora' que agilitze els tràmits per a incentivar l'activitat econòmica

El president ha presentat una sèrie de propostes per a simplificar les gestions de l’empresa davant l’Administració autonòmica

Puig defensa una Administració 'cooperadora' que agilitze els tràmits per a incentivar l'activitat econòmica
26/03/2018 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha defensat el pas d'”una Administració disciplinària a una Administració cooperadora, al servei de l’interés general”, en la qual els tràmits administratius “no generen un desincentiu a l’activitat econòmica”.

Puig ha presentat, al costat de la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, una proposta per a simplificar les gestions de les empreses davant l’Administració autonòmica.

“En aquests moments hi ha una gran competència de destinacions quant a la inversió”, ha afirmat el president, que ha afegit que la Comunitat Valenciana pretén ser “una destinació fàcil, no solament per a les grans empreses sinó també per a les pimes i per als emprenedors”.

El cap del Consell ha anunciat que, per a donar resposta a les reivindicacions del món de l’empresa, la Generalitat signarà un conveni amb la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana. Així, els empresaris tindran “capacitat de queixa, d’iniciativa, de suggeriment, per a intentar des de la corresponsabilitat aconseguir el gran objectiu que és generar un espai de confiança, de credibilitat del nostre espai econòmic”, segons Puig.

D’altra banda, Bravo ha explicat que, en una primera fase, la simplificació de tràmits per a l’activitat econòmica se centrarà en els expedients administratius que afecten les àrees d’agricultura i medi ambient, infraestructures i turisme.

“Aquest pla d’actuació és un pla molt concret, el primer que anem a fer és diagnosticar on estan els problemes”, ha destacat la consellera. El pla consta d’iniciatives per a conéixer el volum i estat dels expedients en curs, per a analitzar les causes dels retards en la seua gestió, per a proposar millores i per a reduir la normativa aplicable.

A més, Bravo ha assenyalat que la seua Conselleria mantindrà reunions entre uns altres amb la presidenta del Tribunal Superior de la Comunitat per a promoure els arbitratges en els processos judicials que afecten la circulació de crèdit, “on és necessari que els procediments es resolguen amb major promptitud”, ha apuntat la titular autonòmica de Justícia, per a contribuir a l’activació de l’economia.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris