25n
Orgull
Orgull

Puig considera que no hi ha "cap qüestió que faça entendre que va haver-hi tracte de favor" a Boluda des de l'Autoritat Portuària

Puig considera que no hi ha "cap qüestió que faça entendre que va haver-hi tracte de favor" a Boluda des de l'Autoritat Portuària
05/07/2021 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha considerat que no hi ha “cap qüestió que faça entendre que va haver-hi tracte de favor” en l’informe que tracta el rescat de concessions titularitat d’Unió Naval de València S. a. per part de l’Autoritat Portuària de València.

Així ho ha indicat Puig aquest dimecres a Palma, on participa en la Cimera entre la Comunitat Valenciana i les Illes Balears. Respecte al president de l’Autoritat Portuària, Aurelio Martínez, Puig ha assenyalat que la seua “confiança” en ell no ha canviat.

A més, preguntat si considera que Martínez ha de dimitir, ha considerat que “no hi ha cap qüestió en aqueix informe que siga determinant per a prendre cap altre tipus de decisió”.

Dimarts passat, el mateix Martínez va remarcar les “discrepàncies” existents entre els informes sobre els quals aquesta entitat va basar el rescat de concessions titularitat d’Unió Naval de València S. a. en el recinte portuari valencià per a la construcció de la nova terminal de creuers i l’informe emés per l’Advocacia de l’Estat que opta per una altra opció.

En el seu moment, va descartar dimitir, com se li ha demanat per aquest tema, i ha dit que no creu que siga procedent fer-ho “per complir la llei”. “És la primera vegada que em demanen la dimissió per complir amb la llei”, ha assegurat, després del que ha agregat que durant el procés d’al·legacions d’aquesta operació “ningú” va presentar cap.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =