caixa popular

Puig defensa que la Comunitat siga centre estratègic d'empreses que impulsen la connectivitat i el desenvolupament de ciutats intel·ligents

La Marina de València acollirà el Centre d’Investigació i Desenvolupament en Ciberseguretat de Telefónica

Puig defensa que la Comunitat siga centre estratègic d'empreses que impulsen la connectivitat i el desenvolupament de ciutats intel·ligents
17/05/2018 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha defensat que la Comunitat siga un centre estratègic d’empreses que desenvolupen una societat basada en la connectivitat i en el desenvolupament de xarxes i ciutats intel·ligents.

Així ho ha afirmat el president en la presentació del projecte del Centre de Investigació i Desenvolupament en Ciberseguretat de Telefónica, en el qual han participat també l’alcalde de València, Joan Ribó; el president executiu de Telefónica Espanya, Emilio Gayo, i el director general de la companyia a la Comunitat Valenciana, Catalunya, Balears i Murcia, Kim Faura.

Puig ha assegurat que el centre, que estarà orientat a l’Internet de les Coses (IoT) i les ciutats intel·ligents, situarà a la ciutat de València en l’avantguarda de la ciberseguretat, un dels sectors fonamentals per al futur. “La ciberseguretat és un factor fonamental de creixement econòmic i de garantia democràtica”, ha manifestat el president.

El cap del Consell ha afegit que, a més del centre, Telefónica desenvoluparà un espai de ‘crowdworking’ que permetrà impulsar ‘start-ups’ del sector.

Durant la seua intervenció, Puig ha assegurat que, gràcies a la col·laboració de les administracions i les empreses, el Govern valencià ha consolidat la “via del futur” per a la Comunitat.

L’alcalde de València, Joan Ribó, també ha destacat la col·laboració entre l’Ajuntament i la Generalitat per a atraure projectes d’innovació i intensius en l’ús del talent a València i que milloren el posicionament de la Comunitat.

Sobre el centre de Ciberseguretat, el president executiu de Telefónica España ha detallat que serà únic a Espanya i estarà situat en La Marina de València. Gayo ha assegurat que el projecte, que comptarà amb un pressupost de sis milions d’euros en tres anys, s’engegarà a la fi de 2018 i comptarà amb una plantilla inicial de 20 llocs de treball d’alta qualificació.

El cap del Consell ha manifestat que La Marina és un espai pel qual la Generalitat, al costat de l’Ajuntament de València, ha apostat per a desenvolupar un pol d’innovació i empreneduria. “Volem que siga un centre d’atracció d’empreses d’alt valor tecnològic”, ha afegit Puig.

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + deu =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris