25n
25N
25N

Ximo Puig avança que la Generalitat desenvoluparà una línia de suport a les emissores locals en el seu procés de renovació tecnològica

Reivindica el paper de la ràdio municipal per a enfortir una societat plural i avançada i reivindica el protagonisme de l’Administració en l’impuls de “un ecosistema comunicatiu potent”

Ximo Puig avança que la Generalitat desenvoluparà una línia de suport a les emissores locals en el seu procés de renovació tecnològica
13/02/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat el paper de la ràdio municipal per a enfortir la democràcia i conformar “una societat avançada i plural” i ha avançat que l’Administració autonòmica desenvoluparà una línia de suport a aquestes emissores locals en el seu procés de renovació tecnològica.

El titular del Consell ha incidit en la necessitat de mantindre “un ecosistema comunicatiu valencià potent” que les administracions públiques han d’impulsar amb “un entorn favorable”.

El president ha participat en l’acte organitzat en la plaça de Manises de València per la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio, on ha assegurat que “la maduresa d’un país es mesura, en gran manera, pels seus mitjans de comunicació”.”La comunicació és fonamental per a la participació democràtica” de la societat, ha assenyalat.

Puig ha explicat que, per primera vegada, el Consell desenvoluparà aquesta línia de suport a les emissores municipals, i ha recordat que la tecnologia és “una oportunitat” per a “aprofundir en la democràcia”.

El responsable del Consell ha destacat la capacitat de renovació del mitjà radiofònic, que ha aconseguit “connectar i actualitzar-se” de generació en generació, sense cedir el seu protagonisme en el sistema comunicatiu. “Hui, més que mai, la ràdio és un mitjà necessari i útil per a la ciutadania”, ha afegit.

“La ràdio és el mitjà més pròxim, el més instantani, i dona resposta immediata al que està passant”, ha recalcat Puig, que ha recordat que és “en les situacions difícils”, com és el cas del pas del temporal Gloria, quan les emissores municipals demostren el seu paper de servei públic.

A més, ha assenyalat, la Comunitat Valenciana necessita “la capil·larització del territori” a través dels mitjans de comunicació de proximitat. “Que la ràdio municipal treballe en xarxa és fonamental”, ha explicat el president, que ha destacat la importància que es creuen sinergies per a “garantir aqueixa immediatesa en l’àmbit local”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 10 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus