25n
25N
25N

Puig assenyala que la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat marcarà el 'horitzó' per a aconseguir una 'nova prosperitat valenciana'

Puig assenyala que la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat marcarà el 'horitzó' per a aconseguir una 'nova prosperitat valenciana'
27/10/2016 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat que la futura Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat de la Comunitat Valenciana en la qual treballa el Consell es convertirà en “l’horitzó” pel qual es transitarà per a aconseguir una “nova prosperitat valenciana que té molt a veure amb el funcionament del turisme”. El cap del Govern valencià ha presidit la reunió del Consell de Turisme de la Comunitat Valenciana, trobada que ha marcat l’inici d’este “gran debat” sobre la futura llei que la Generalitat vol estendre a tota la Comunitat.

“A partir de hui, durant les pròximes setmanes, es durà a terme aquest procés de debat perquè, a final d’any, entre ja en Els Corts un avantprojecte de llei que es comence a discutir”. D’esta manera, tal com ha apuntat el President, en el primer semestre de 2017 el parlament valencià “podria donar l’aprovació definitiva” al text legislatiu.

D’altra banda, Ximo Puig ha destacat la rellevància del turisme per a la Comunitat, ja que suposa “un instrument de progrés” de la societat valenciana. En aquest sentit, ha recordat que el turisme genera “quasi el 14% de l’ocupació”. “Tenim una possibilitat important de pensar en un futur de major prosperitat per a tots els valencians” ha afegit Puig, qui a més ha subratllat que les xifres del sector turístic a la Comunitat “estan creixent” respecte a les del conjunt d’Espanya.

No obstant això, el màxim representant del Govern valencià també ha instat a “no viure en un espai de confort i autosatisfacció” i a estudiar estratègies per a consolidar de forma estructural les bones dades turístiques. Així mateix, Puig ha reconegut el treball dels professionals del sector turístic, “treballadors i empresaris que cada dia fan un esforç per desestacionalitzar i millorar la qualitat del turisme. Això és el que la Generalitat valenciana vol recolzar”, ha asseverat.

En aquesta línia, ha assenyalat que, des de l’Agència Valenciana de Turisme, s’està realitzant “un gran esforç” per a dur a terme “una fusió entre el públic i el privat” que permeta millorar el posicionament de la Comunitat en l’àmbit turístic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − onze =