25n
25N
25N

Puig destaca l'aprovació dels comptes "més socials de la història": "Milloraran la vida de la gent"

Puig destaca l'aprovació dels comptes "més socials de la història": "Milloraran la vida de la gent"
21/12/2018 -

El ‘president’, Ximo Puig, ha destacat l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat Valenciana per a l’exercici de 2019, uns comptes que són “els més socials de la història” que generaran treball i donaran “estabilitat”.

Puig s’ha pronunciat en aquests termes en els passadissos de Les Corts, després d’aprovar-se els pressupostos “dins del termini i en la forma escaient”, ha ressaltat i sent “de les poques autonomies que ha complit els terminis”.

Per açò, ha agraït la tasca duta a terme pels diferents grups que donen suport al Consell, especialment a Podem, per “la seua responsabilitat a l’hora d’abordar el que havia de ser aquest canvi i trasformación a la Comunitat”, ha emfatitzat.

“Aquest pressupost que hui s’ha aprovat millorarà la vida dels cuidadanos, és el més social de la història amb més de 13.000 milions invertits en polítiques educatives, sanitàries i de caràcter social, que mourà l’economia valenciana i que crearà 50.000 llocs de treball, però sobretot genera estabilitat”, ha emfatitzat per a assenyalar que és precisament el valor de l’estabilitat i la normalitat que produïx la convivència el factor “més clau”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + cinc =

CCCC
torrent