25n
25N
25N

Puig aposta per les empresàries valencianes com a motor d'impuls 'd'una nova forma d'entendre les relacions humanes i econòmiques'

Puig aposta per les empresàries valencianes com a motor d'impuls 'd'una nova forma d'entendre les relacions humanes i econòmiques'
03/12/2016 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha apostat per la capacitat de les empresàries valencianes per a impulsar “una nova forma d’entendre les relacions humanes i econòmiques”, que contribuïsca, al seu torn, a la reactivació i transformació del model productiu de la Comunitat Valenciana.

El cap del Consell s’ha pronunciat en aquests termes durant la clausura de l’II Congrés Internacional ‘Connecting Plus’, organitzat per la Federació d’Empresàries i Professionals BPW Spain , al costat de l’Associació d’Empresàries i Professionals de València (EVAP).

Ximo Puig ha indicat que, tant el teixit empresarial com la Generalitat, deuen treballar junts per a consolidar “una via valenciana cap a una nova prosperitat”. “A través de la innovació hem de pilotar el que ha de ser el nostre nou horitzó”, que, segons ha remarcat el President, s’ha de sustentar en valors com la iniciativa empresarial, la proactivitat, el dinamisme, la cultura de l’esforç i del talent, la solidaritat i la col·laboració.

D’altra banda, Puig ha agraït de nou la labor de dones i homes empresaris i de tots els treballadors i treballadores per a “fer possible amb el seu esforç una recuperació econòmica que ha sigut extraordinàriament costosa”.

En aquest sentit el cap de l’Executiu ha remarcat que, des de fa un any, la Comunitat Valenciana creix a un ritme pròxim al 4% i que, segons les dades publicades pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, la desocupació ha disminuït en 5.268 persones al novembre, un 1,22% respecte al mes anterior. D’aquesta manera, la Comunitat Valenciana ha registrat el descens més gran d’atur del territori nacional i el augment més gran d’afiliació a la Seguretat Social, amb un increment mensual de l’1,57%.

Així mateix, el President també ha reconegut durant la seua intervenció el treball de l’Associació d’Empresàries i Professionals de València (EVAP) i la seua contribució per a visibilitzar a les dones empresàries, directives i professionals. “L’anomalia pitjor que existeix en aquesta societat és encara la profunda falta d’igualtat entre homes i dones”, ha denunciat Puig.

A més, el President ha destacat la capacitat de EVAP per a mantenir un “ancoratge local” a la societat valenciana i, al seu torn, tenir projecció internacional. “No pot haver-hi una mirada local o una mirada global sense que ambdues siguen complementàries”, ha conclòs Puig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 6 =