caixa popular

Puig anuncia que València acollirà una trobada entre empresaris espanyols i canadencs per a consolidar les relacions comercials entre tots dos territoris

Puig anuncia que València acollirà una trobada entre empresaris espanyols i canadencs per a consolidar les relacions comercials entre tots dos territoris
30/11/2017 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que la ciutat de València acollirà aquesta primavera una trobada entre empresaris canadencs i valencians, amb la finalitat d’afermar les relacions comercials iniciades durant el viatge de la delegació que ha encapçalat al Canadà. “Volem que la Comunitat Valenciana siga la porta d’entrada del Canadà en el sud d’Europa”, ha indicat sobre aquest tema.

Durant l’última jornada de l’expedició, el cap del Consell ha explicat que el balanç és “extraordinàriament positiu” tant en l’àmbit comercial com en el polític, ja que s’ha aconseguit una de les metes principals de la missió: el posicionament de la Comunitat Valenciana com “una de les regions europees més obertes i amb la voluntat d’estar present en tots els mercats possibles”.

En aquest sentit, ha reconegut que la recent aprovació del tractat de lliure comerç facilita les relacions entre ambdues regions i permet que el Canadà es convertisca en una “porta” per a les signatures valencianes a la resta del continent americà.

“L’aprovació del CETA és una gran oportunitat per a les empreses valencianes i hem vingut a obrir un camí”, ha expressat Puig, qui s’ha mostrat convençut que, després de l’experiència d’aquests dies és “absolutament necessari” continuar treballant en aquest mercat.

“Que siguem una de les primeres regions europees que ha vingut a lCanadà després del CETA ens dóna una capacitat d’oportunitat molt gran”, ha insistit.

Així mateix, Puig ha confirmat l’aposta de la Generalitat per missions com la del Canadà o la realitzada el passat any a Cuba, amb l’objectiu de facilitar a les empreses valencianes la seua obertura cap a nous mercats. “Anem a cimentar aquesta aliança entre l’àmbit públic i el privat, que és fonamental, per a generar una imatge de la Comunitat oberta i exportadora”, ha indicat.

El cap de l’Executiu valencià també ha agraït la col·laboració dels empresaris que han format part de la delegació i ha destacat el seu treball “seriós, rigorós i compromés”.

Durant els quatre dies que ha estat en el Canadà, el president ha visitat les seus de diferents empreses com Porcelanosa, Redó Iglesias o Ford, sobre la qual ha destacat la comanda de 100.000 motors a la planta de la signatura a Almussafes per a 2019. “Aquestes empreses poden obrir el pas a altres noves”, ha declarat.

En aquesta quarta i última jornada de la missió comercial i institucional al Canadà, el cap del Consell ha mantingut una trobada amb senadors representants de l’associació parlamentària UE-Canadà, en la qual també ha estat present l’ambaixador d’Espanya a Canadà, Enrique Ruiz Molero. Així mateix, s’ha reunit també amb la viceministra de Comerç Internacional, Pamela Goldsmith-Jones.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 14 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris