25n
25N
25N

Puig anuncia que la setmana vinent es publicaran les dades per municipis

Puig anuncia que la setmana vinent es publicaran les dades per municipis
24/05/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest diumenge que la setmana vinent es publicarà les dades de la Covid-19 per municipis en considerar que s’ha arribat a un moment en el qual “ja no es produiran fenòmens indesitjats” com “l’estigmatització”. No obstant això, ha demanat que “ningú els use de manera perversa”.

Puig ha realitzat aquest anunci en una roda de premsa després de participar en la reunió del president del Govern, Pedro Sánchez, amb els presidents de les comunitats autònomes per a tractar la crisi del coronavirus.

Sobre aquest tema, ha explicat que, com ja s’havia compromés en diverses compareixences, la setmana vinent es publicaran les dades desglossades per municipis i ha aclarit que ha arribat el moment de poder fer-lo perquè “estem en un moment de la pandèmia en la qual ja no es poden produir fenòmens no desitjats d’estigmatització”.

Amb tot, ha mostrat la seua confiança en la “responsabilitat” de tots perquè ningú “use aqueixes dades de manera perversa” i ha recalcat que encara que uns estiguen “millor o pitjor, ningú té un escut protector perquè el risc zero no existeix”.

En aquesta línia, ha justificat la decisió de publicar finalment les dades disgregades per municipis, com han exigit diversos alcaldes, en què “ara estem en un moment més sosgado” i, per tant, es pot “plantejar de manera natural i amb transparència les dades”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =

caixaontinyent
lleida 2020
ruta massamagrell
paterna