25n
25N
25N

Ximo Puig anuncia que la Generalitat facilitarà hotels per al personal sanitari, que és “fonamental” per a “guanyar-li la guerra” a la pandèmia del coronavirus

“El nostre exèrcit són les i els professionals sanitaris i han de tindre les millors condicions per a treballar”, assenyala el president de la Generalitat

Ximo Puig anuncia que la Generalitat facilitarà hotels per al personal sanitari, que és “fonamental” per a “guanyar-li la guerra” a la pandèmia del coronavirus
21/03/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que s’ha arribat a un acord amb el sector hoteler de la Comunitat Valenciana perquè el personal sanitari valencià dispose d’allotjament en hotels situats en llocs pròxims als hospitals.

Després de mantindre aquest dissabte en el Palau diferents reunions de treball per videoconferència, el president ha detallat que l’acord amb les empreses hoteleres contempla, dues línies d’actuació. D’una banda, es tracta de comptar, com ja es coneix, amb hotels medicalitzats que servisquen de reforç al sistema sanitari per a acollir a pacients lleus.

I, a més, tal com ha avançat, d’altra banda, es busca incorporar hotels destinats a allotjar a les i els professionals sanitaris que així ho desitgen, una mesura amb la qual es busca facilitar el seu allotjament en un entorn segur tant per a elles i ells com per a les seues famílies, així com estalviar-los els desplaçaments als seus domicilis.

En aquest sentit, hi haurà ja hotels operatius per a aquest segon ús a partir de la setmana que ve, a Alacant, València, Castelló i Elx i s’ultimen acords per a ampliar a altres municipis.

El president ha destacat la importància de “secundar i protegir a tot el personal sanitari”, que té un protagonisme “fonamental” per a “guanyar-li la guerra” a la pandèmia del coronavirus. “Per a aquesta batalla és primordial que tinguen la major seguretat possible”, ha assenyalat.

“El nostre exèrcit són els professionals de la Sanitat i, per tant, han de tindre les millors condicions per a treballar”, ha subratllat el president, que també ha destacat l’esforç que s’està realitzant, per part de la Generalitat, sol·licitant l’equipament necessari al Ministeri de Sanitat i realitzant compres per a assegurar el subministrament de material sanitari.

El president de la Generalitat ha agraït, així mateix, “la generositat del sector hoteler”, que s’ha bolcat amb la Comunitat Valenciana oferint els seus hotels. Ha destacat en aquest sentit “el seu compromís i la seua col·laboració en aquest combat comú”, que és la pandèmia de COVID-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + dos =