25n
25N
25N

Puig anuncia ajudes directes al sector del taxi per valor de 4,5 milions d'euros

La Generalitat elaborarà una radiografia de totes les empreses valencianes i sectors econòmics més afectats per la pandèmia de COVID-19 per a poder establir prioritats

Puig anuncia ajudes directes al sector del taxi per valor de 4,5 milions d'euros
18/11/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que la Generalitat destinarà 4,5 milions d’euros en ajudes directes al sector del taxi, al mateix temps que ha avançat que s’està treballant en altres línies de suport que s’aniran definint per al manteniment de les empreses valencianes i dels llocs de treball de sectors “especialment afectats per la pandèmia” com les agències de viatge.

A més, el màxim responsable de l’Executiu autonòmic ha explicat que la Generalitat elaborarà una radiografia de totes les empreses valencianes i els sectors econòmics més afectats per la pandèmia de COVID-19 per a poder establir prioritats.

Així s’ha manifestat el cap del Consell després de la reunió que ha mantingut aquest dimecres per a analitzar mesures de suport als sectors econòmics amb els consellers d’Hisenda i Model econòmic, Vicent Soler; d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España. També han assistit a la trobada el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, María José Mira, i el director general de l’Institut Valencià de Finances (IVF), Manuel Illueca.

Segons el president, “el fonamental per als pròxims mesos és que no desapareguen empreses viables” i, en aquest sentit, ha assenyalat que el Govern valencià treballarà conjuntament des de les diferents conselleries, “sobretot les de l’àrea econòmica”, per a “ser més eficaces amb els recursos que tenim” i “ser més operatius” per a ajudar a les empreses “en un moment de gran dificultat” amb la finalitat de “possibilitar que no desapareguen ocupacions”.

El màxim responsable del Consell ha assenyalat com una “qüestió fonamental” la generació de “suficient finançament” per a les empreses amb dificultats de liquiditat com a conseqüència, entre altres factors, del tancament mercats a causa de la pandèmia de coronavirus, a través de fons de l’IVF o de la banca pública o privada.

Llicències a la Comunitat Valenciana

A la Comunitat Valenciana, les llicències es distribueixen de la següent manera: 232 a la província de Castelló; 1.420 a la d’Alacant; i, finalment, a la província de València 3.084.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =