25n
Orgull
Orgull

Puig esperar a veure com evoluciona la pandèmia per a determinar els actes de Falles que es podran celebrar

Puig esperar a veure com evoluciona la pandèmia per a determinar els actes de Falles que es podran celebrar
22/07/2021 -

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha afirmat que en aquests moments, a causa de l’actual situació sanitària per la pandèmia, s’està “molt lluny” de la possible celebració de les Falles, previstes per a entre l’1 i 5 de setembre.

Així ho ha indicat el president, Ximo Puig, en la compareixença que ha oferit al costat de la consellera de Sanitat, Ana Barceló, per a informar de les mesures aprovades en la Comissió Interdepertamental d’aquest dijous.

Puig, preguntat per com se celebraran les Falles el mes de setembre, ha assenyalat que “no seran unes Falles normals, això ja tothom ho sap“, i ha demanat esperar a veure com evoluciona la pandèmia per a determinar els actes que es podran celebrar.

“L’Ajuntament de València i la Conselleria de Sanitat mantenen reunions permanents i veuran d’ajustar al màxim la part de celebració que es puga fer. No podem anticipar més fins que no vaja passant el temps i millore la situació”, ha postil·lat.

El ‘president’ ha indicat que hi ha una qüestió que en principi sí que podrà ser efectiva, i és la ‘cremà’ de monuments fallers, “però cal veure com s’arriba a la situació des de la màxima prudència”, ha insistit. “Sent prudents hi haurà major capacitat per a fer unes Falles que podran tindre algun tipus de sentit, encara que no siguen normals”, ha asseverat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =