25n
Orgull
Orgull

El Pont de les Flors romandrà tancat durant una setmana per obres del Cicle Integral de l'Aigua

El Pont de les Flors romandrà tancat durant una setmana per obres del Cicle Integral de l'Aigua
25/06/2021 -

El Pont de les Flors de València romandrà tancat durant aproximadament una setmana per obres de la Regidoria del Cicle Integral de l’Aigua per a la connexió de les canonades arterials que uneixen la Ciutadella i Jacinto Benavente, unes conduccions que han de ser substituïdes íntegrament, segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

Les obres començaran el dilluns i comportaran el tancament total del Pont de les Flors des dels seus tres accessos: Ciutadella, Navarro Reverter i des del sud per Jacinto Benavente i la Plaça d’Amèrica.

Després d’aquests treballs i la setmana que es preveu mantindre tallat el pont, continuaran les obres, també durant tot el mes de juliol, encara que s’obriran els accessos des de Ciutadella i Navarro Reverter. L’accés sud es mantindrà tancat fins a acabar tota l’actuació, una cosa prevista per a finals del mes de juliol.

D’altra banda, les obres del Cicle Integral de l’Aigua que en aquests moments s’estan executant en l’avinguda de Peris i Valero en direcció a Ausiàs March inicien una nova fase dilluns que ve, ha assenyalat el consistori.

Aquesta nova etapa implicarà deixar dos carrils lliures a la circulació en la plaça de Manuel Sanchis Guarner en direcció cap al pas elevat de Giorgeta, així com l’estrenyiment de calçada a l’altura de Peris i Valero en sentit cap al carrer de les Filipines que es durà a terme, previsiblement, cap a la meitat de la setmana, ha detallat l’administració municipal.

CARDENAL BENLLOCH-ARTES I OFICIS

Així mateix, a partir també del pròxim dilluns, l’avinguda del Cardenal Benlloch mantindrà un únic carril lliure per al trànsit en direcció cap al carrer de Clariano, i a l’altura del carrer Arts i Oficis, també per obres. Aquests treballs es prolongaran fins al 9 de juliol.

A més, fins al 30 de juliol estarà tancada la via de servei de l’avinguda del Doctor Peset Aleixandre, entre els carrers de Francesc Tàrrega i Pare Tena, en sentit cap a Primacial Reig. El desviament de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) es farà pel carrer de l’Horticultor Bosch, ha agregat l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − un =