El PSPV defensa que "treballaran per a recuperar" la subvenció del transport metropolità

El PSPV defensa que "treballaran per a recuperar" la subvenció del transport metropolità
23/09/2018 -

Les secretàries generals del PSPV de la província, Mercedes Caballero, i de la ciutat de València, Sandra Gómez, han manifestat que “els socialistes treballaran per a recuperar la subvenció destinada al transport metropolità”. Així ho han explicat durant la inauguració d’unes jornades sobre mobilitat que els socialistes han celebrat aquest matí en el MuVIM i que han reunit a experts, alcaldes de l’àrea metropolitana i empreses de sharing.

La secretària general de la província de València, Mercedes Caballero, ha indicat que cal “plantejar solucions a la mobilitat de l’àrea metropolitana, sense que açò supose la criminalització de res ni ningú”.

Així mateix, Caballero ha anunciat que es treballarà “per a recuperar la subvenció estatal per al transport metropolità, que ja tenen altres ciutats i que el PP va impedir que arribaren a la província”.

“Hi ha 71 municipis que produeixen quasi cinc milions diaris de desplaçaments, és a dir, el 40% de viatges diaris de tota la Comunitat es realitzen en l’Àrea metropolitana”, ha explicat.

Per la seua banda, Sandra Gómez ha destacat que el PSPV-PSOE de València reitera el compromís de demanar al Govern central pressupost per al contracte programa. “2019 serà l’any en el qual ho recuperarem”, ha assegurat i ha remarcat que València “per fi tindrà un transport no solament de la ciutat sinó metropolità de debò”.

Així mateix, ha exposat que cada vegada són “més les opcions de mobilitat a les quals hem de donar resposta i que ajudaran a recuperar espai públic”. En aquest sentit, ha asseverat que els socialistes aposten per “una mobilitat sostenible amb propostes que ens situen com una ciutat que mira al futur, una ciutat del segle XXI”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 16 =

sagunt a escena 2019
turismo salou