25n
25N
25N

El PSPV diu no ser "qui" per a dir a Compromís com actuar amb Fuset

El PSPV diu no ser "qui" per a dir a Compromís com actuar amb Fuset
04/02/2020 -

El secretari d’Organització del PSPV, José Muñoz, ha afirmat aquest dimarts que el seu partit no és “qui” per a “obligar o dir-li a altres partits el que han de fer”, en ser preguntat sobre la situació del regidor de Compromís a l’Ajuntament de València Pere Fuset, que es troba processat, i ha recordat que en el cas dels socialistes el seu Codi Ètic obliga a apartar als càrrecs processats i així ho han fet en casos amb el de l’exprimer edil d’Alacant, Gabriel Echávarri.

“El PSPV no s’immisceix en les decisions que han de prendre altres partits. Evidentment, la situació en què es troba Pere Fuset és una decisió que haurà de ser abordada, entenem, per Compromís i, especialment, per l’alcalde, Joan Ribó”, ha agregat.

José Muñoz s’ha limitat a assenyalar que el PSPV s’ha trobat amb algun alcalde o regidor processat i ha actuat d’acord amb el seu Codi Ètic, apartant als processats de la funció pública “fonamentalment per a donar-li normalitat a les institucions” i que quan es parle d’ells no calga “recórrer d’una manera reiterada a aquesta mena de situacions”.

Ha recordat els casos d’Echávarri i també de l’expresident de la Diputació de València i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, en circumstàncies “molt difícils i molt doloroses”.

“No som qui per a obligar o per a dir a altres partits el que han de fer, però sí que és veritat que en aquest cas l’alcalde de València té una responsabilitat en aquest sentit i és el que haurà de prendre aquesta decisió, nosaltres no tenim res més a afegir”, ha agregat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =

bombers
Valencia activa