25n
25N
25N

El PSPV demana a Compromís que alce el veto al model Botànic

El PSPV demana a Compromís que alce el veto al model Botànic
25/06/2019 -

El PSPV-PSOE de la ciutat de València ha exigit a Compromís que “alce el veto al model Botánic”, segons han informat en un comunicat després de la reunió mantinguda aquesta vesprada pels equips negociadors de totes dues formacions.

Així mateix, els socialistes “celebren que des de Compromís s’haja desistit d’una proposta que no tenia un encaix legal i fins i tot que quedava al marge dels cànons democràtics de qualsevol estructura de govern”.

“No era un possibilitat política ni administrativa acceptar generar una estructura en paral·lel de govern al democràticament electe i per tant no és una renúncia, sinó tornar a la posició de partida”, han assegurat en el comunicat.

En opinió dels socialistes, la proposta de plantejada per Compromís era “una ocurrència o fins i tot globus sonda per a evitar assumir una proposta raonable i sincera de conformar un govern de conjunt”. En aquest sentit, des del PSPV-PSOE asseguren que continuen “apostant per un model Botànic defensat per la pròpia coalició de Compromís en la Generalitat Valenciana i pel Partit Socialista”.

D’aquesta manera, els socialistes han considerat que “el raonable” és “arribar a un acord com s’ha fet en la Generalitat, on el PSPV-PSOE ha esgrimit una posició de responsabilitat perquè així ho volen els ciutadans i ciutadanes progressistes”. “No podem perdre el temps amb propostes irrealitzables i demanem que s’alce el veto al model del botànic”, han conclòs en el seu comunicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + onze =

lleida 2020
activem alfafar