25n
Orgull
Orgull

El PSPV defensa que el Consell ha recuperat des de 2015 la meitat d'ocupacions que va destruir el PP

El PSPV defensa que el Consell ha recuperat des de 2015 la meitat d'ocupacions que va destruir el PP
03/09/2019 -

El portaveu d’Ocupació dels socialistes en Les Corts, Carlos Laguna, ha retret al PP, davant les crítiques per l’augment de l’atur en la Comunitat, que “des de 2015 el Consell de Ximo Puig ha aconseguit recuperar la meitat de les ocupacions que va destruir la nefasta gestió” dels ‘populars’.

Laguna ha assegurat en un comunicat que, encara que les xifres de l’últim mes “no són les desitjables”, les dades “reflecteixen que en els últims dotze mesos continuem reduint l’atur, concretament, un 2,14%”.

Així, Laguna ha retret al dirigent del PP Juan Carlos Caballero que “enfront de la ruïna en la qual va sumir el PP a aquesta Comunitat, el Consell de Ximo Puig ha aconseguit millorar tots els indicadors econòmics i socials”. En qualsevol cas, ha dit que analitzen “amb cautela” totes les xifres i mantenen “com una prioritat les polítiques per a la creació d’ocupació de qualitat”.

“Des de 2015, l’atur s’ha reduït en un 24,2% en la Comunitat, i això implica que des que va arribar el Consell de Ximo Puig hi ha 116.561 persones menys en les llistes de desocupació valencianes”, ha dit, i ha afegit que aquestes dades “són una clara mostra que el Govern del Botànic treballa per a recuperar l’ocupació que va destruir el PP durant el seu mandat”.

Laguna ha indicat que “encara que el mes d’agost tradicionalment és complicat per a l’ocupació, les xifres anuals ofereixen una perspectiva molt menys catastrofista de la que pretén vendre el PP”. Així, ha especificat que la creació de llocs de treball s’ha incrementat en un 2,81%, així com “el nombre d’afiliats a la Seguretat Social en els últims 12 mesos ha augmentat fins a les 51.512 persones”, mentre que des de 2015, “les xifres també són millors amb un 14,5% més d’afiliació”, ha insistit.

El portaveu d’Ocupació del PSPV en Les Corts ha advertit que “ni Juan Carlos Caballero ni ningú del PP estan legitimats per a parlar de política d’ocupació”. “Aquells que en plena crisi econòmica es van omplir les seues butxaques i els dels seus amics amb els diners dels valencians i valencianes, ara han de continuar callats en el racó de pensar al que li han tornat a enviar les urnes”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − deu =