25n
25N
25N

El PSPV assegura que el descens de l'atur "tomba les fake news de la dreta"

El PSPV assegura que el descens de l'atur "tomba les fake news de la dreta"
03/12/2019 -

El portaveu socialista d’Ocupació en Les Corts, Carlos Laguna, ha destacat després de conéixer les xifres d’ocupació publicades aquest dimarts que “les dades tornen a tombar les ‘fake news’ de la dreta i demostren que en la Comunitat les coses s’estan fent bé”.

La Comunitat Valenciana va liderar la reducció de l’atur al novembre en registrar-se 3.807 aturats menys, la qual cosa suposa una reducció de l’1,04% respecte al mes anterior, amb el que el nombre d’aturats se situa en 360.507, segons les dades publicades pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.

“Som la primera comunitat autònoma amb major descens de l’atur en termes absoluts”, ha apuntat Laguna, que ha valorat les polítiques d’ocupació del Consell de Ximo Puig que “han permés un creixement continuat de les xifres d’ocupació des de 2015, fins i tot per damunt de la mitjana espanyola”.

Així mateix, ha assenyalat que “les xifres d’ocupació de la Comunitat suposen els millors resultats dels últims tres anys amb 24.640 afiliats més”, la qual cosa constata que “el marc d’estabilitat, diàleg i honradesa posat en marxa pel Consell de Puig és òptim per al descens de l’atur”.

“SENSE TRIOMFALISMES”

El diputat s’ha mostrat satisfet amb les dades registrades, però ha apuntat que cal afrontar-los “sense triomfalismes ni medalles”. “Continuarem treballant per polítiques d’ocupació que afavorisquen un escenari econòmic estable i creïble” ha subratllat el dirigent socialista.

El portaveu d’Ocupació també ha reiterat que les dades “contradiuen el clixé que només la dreta gestiona bé l’economia” i que “gràcies al Govern del Botànic s’ha aconseguit recuperar la meitat de l’ocupació que va destruir el Partit Popular”.

Finalment, Laguna ha reiterat que “la reducció de l’atur en la Comunitat s’han convertit en la normalitat” i ha destacat que “a qui realment corresponen les medalles hui és a l’esforç de treballadors i empresaris”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 20 =

CCCC
activem alfafar