25n
25N
25N

PSPV sobre l'augment de pressupost d'À Punt que demana Compromís: "Els pressupostos es fan en desembre"

Unides Podem vol saber “nom i cognom” de les necessitats abans que s’aborde aquest increment

E.P.

PSPV sobre l'augment de pressupost d'À Punt que demana Compromís: "Els pressupostos es fan en desembre"
26/06/2019 -

El portaveu socialista a Les Corts, Manolo Mata, ha afirmat davant la reclamació de Compromís als seus socis que es comprometen a consolidar el mínim del 0,3 per cent dels comptes de la Generalitat per al finançament d’À Punt que “els pressupostos es fan al desembre” i que diguen d’on eixirà eixw augment, com ocorre en qualsevol altra àrea.

“Al desembre que és quan s’aprova això ja veurem, que ens diguen d’on eixirà, com en qualsevol altra àrea, perquè potser nosaltres volem més diners per al pla de xoc de sanitat”, ha dit, incidint que és al desembre quan s’elaboren els comptes.

Per part seua, la portaveu d’Unides Podem, Naiara Davó, ha indicat que el seu grup té clar que si es vol que la radiotelevisió valenciana “siga un revulsiu per al sector audiovisual” ha d’anar augmentant-se el pressupost progressivament però encara no tenen clar “per a què”.

“Necessitem saber el nom i cognoms de les necessitats per a poder veure quin és l’ajust pressupostari, en eixa línia treballarem”, ha dit.

El portaveu de Compromís, Fran Ferri va llançar fa uns dies eixa idea, ja que els mitjans públics valencians “han de ser el motor que espente al sector audiovisual valencià” però “si no es garanteix un mínim, que a més ja ve recollit en la llei que es va aprovar per unanimitat en el Parlament valencià, tot l’esforç es malgastarà”.

“Els primers pressupostos del Botànic II són una bona oportunitat per a garantir el finançament suficient d’À Punt, aconseguint eixe 0,3 per cent dels comptes autonòmics, i per això demanem tant al PSPV-PSOE com a Unides Podem treballar de manera conjunta per a arribar al compliment d’aquest punt que s’insereix en l’eix tercer del Pacte del Botànic II, que no és més que donar-li el pressupost que li correspon a la ràdio i televisió valencianes”, va asseverar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + quatre =