25n
25N
25N

El PSPV proposa una campanya informativa sobre l'ús de mascaretes i guants en la desescalada

El PSPV proposa una campanya informativa sobre l'ús de mascaretes i guants en la desescalada
08/05/2020 -

La portaveu socialista de Sanitat en Les Corts, Carmen Martínez ha presentat una proposició no de llei (PNL) per a demanar a la Generalitat que incremente les campanyes de formació sobre l’ús de mascaretes, guants i mesures higièniques de protecció davant el coronavirus.

Davant la incorporació progressiva de la població a l’activitat normal i el trànsit per les fases de desescalada, el PSPV veu necessari augmentar la informació sobre mesures de protecció individual, hàbits higiènics i protocols socials.

“En una crisi sanitària com la que vivim, la por i la inseguretat es poden accentuar entre la població i cal traslladar informació oficial, amb criteri professional i comprensible per a tots”, ha exposat la socialista, alertant que “personatges que, sense cap mena de rigor, usen les xarxes socials per a difondre informació inexacta, en el millor dels casos, i fraudulentes en el pitjor”.

En aquest context, el PSPV proposa que s’aprofite el potencial comunicatiu de determinats perfils socials especialitzats i el Consell convenie col·laboracions particulars que potencien la difusió d’aquesta informació en les xarxes socials.

També demana que s’adapten els missatges d’aquesta campanya a la població infantil i persones amb diferents capacitats: “Tots sentim la necessitat d’informar-nos i de sentir-nos protegits davant la nova normalitat que se’ns està plantejant”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − sis =

museo prehistoria
museo prehistoria