25n
25N
25N

Oltra creu que el PSOE ha de tractar amb "més respecte" a Compromís a Madrid perquè és un "aliat del Govern"

Oltra creu que el PSOE ha de tractar amb "més respecte" a Compromís a Madrid perquè és un "aliat del Govern"
19/07/2020 -

La coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, considera que ha “faltat respecte” cap a la seua formació a Madrid per part del PSOE i se li ha de tractar amb més respecte ja que “no està bé faltar al respecte als aliats, perquè Compromís és un aliat del Govern d’Espanya”.

Així ho ha assegurat en una entrevista amb Europa Press en ser preguntada sobre si creu que el diputat de Compromís, Joan Baldoví, ha rebut el tracte que mereixia per part dels socialistes en el Congrés.

En tot cas, Oltra ha assenyalat que “una cosa és el debat en el Congrés, on cada força planteja la seua postura, i ací és on es fa el debat partidista, i una altra cosa són les relacions institucionals”.

Sobre aquest últim aspecte, la vicepresidenta valenciana ha remarcat que especialment amb els dos ministeris amb els quals ella ha tingut més relació, el de Polítiques Socials i el de Seguretat Social, hi ha hagut “una relació de sintonia i de treball conjunt”.

Respecte a si es va sentir desautoritzada pel ministre de Seguretat Social, José Luis Escrivá, quan va dir que la Comunitat no estava preparada per a cogestionar l’Ingrés Mínim Vital, considera que en aquell moment “ell tenia una idea diferent del que era cogestionar” però quan es van reunir i li va explicar la idea que tenia la Generalitat va expressar que “estava completament d’acord”.

I fins i tot es va mostrar disposat a accelerar la signatura del conveni de col·laboració, ha subratllat Oltra, que espera que arribe abans de 2021.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =