25n
25N
25N

El PSOE de Lliria presenta el seu programa d'esports

Andreu Casadevall, Nacho Rodilla i Héctor Faubel van participar com a ponents en l’acte dels socialistes de Llíria

El PSOE de Lliria presenta el seu programa d'esports
14/05/2019 -

Les i els socialistes de Llíria han presentat les seues propostes en matèria d’esports per a les pròximes eleccions municipals. Entre totes destaca el notable augment en oferta d’instal·lacions poliesportives que es construiran en els terrenys adquirits recentment a ADIF per part de l’Ajuntament.

El projecte planteja també la construcció d’un skate-park i la recuperació de l’edifici de l’antiga estació de RENFE perquè es convertisca en un centre d’interpretació i assajos per a joves músics de Llíria. De la mateixa manera, es planteja com a objectiu la connexió d’aqueix espai poliesportiu amb la resta de carrils bici que generen un anell de comunicació, a través de l’esport a l’aire lliure.

L’acte de presentació va ser conduït per Dani Adell, secretari d’esport i oci de la Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE, i en ell van participar, al costat de Manolo Civera, Alcalde de Llíria i candidat a la reelecció, els esportistes edetans Héctor Faubel, membre de la candidatura socialista, Nacho Rodilla, exjugador internacional de bàsquet i Andreu Casadevall, entrenador de bàsquet.

Tots ells van mostrar el seu suport cap a les propostes presentades i cap a una política municipal en esports fonamentada en la necessitat de dotar a Llíria de major nombre d’instal·lacions que permeten donar resposta a la gran demanda que existeix en el municipi per a l’esport de competició i, sobretot, per a fomentar i universalitzar l’esport de base, fomentant els valors que comporta entre les i els més joves.

Manolo Civera va agrair la implicació mostrada durant tota la legislatura per part del Consell de l’Esport i va destacar “la importància que té per a Llíria haver adquirit sòl municipal en què era l’antiga estació de RENFE, per a continuar creixent en oferta esportiva i també en un dels nostres objectius de reequilibrar l’urbanisme anterior, sense deixar barris marginats”. Civera va afegir que “amb la construcció del nou institut i el tercer col·legi públic a la ciutat que podran estar en funcionament en tres anys com a màxim, Llíria comptarà també amb més instal·lacions esportives”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + dos =

museo prehistoria