25n
25N
25N

Tan sols unes hores per a conéixer els projectes més votats de Decidim VLC

La conversió en zona de vianants permanent de la Plaça de l’Ajuntament va ser la proposta més votada en la primera fase del procés participatiu

Tan sols unes hores per a conéixer els projectes més votats de Decidim VLC
18/12/2017 -

Divendres passat, 15 de desembre, acabava la fase de votació dels projectes que van superar la fase de valoració tècnica. Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de València ha tornat a comptar amb la ciutadania per a decidir de quina manera s’invertiran en la ciutat els set milions d’euros destinats a aquest procés de consulta ciutadana. Així, i després de quinze dies de votacions, hui es coneixeran quins han sigut els projectes més votats de Decidim València i, per tant, els que es duran a terme durant el 2018.

Tot apunta al fet que la conversió en zona de vianants permanent de la Plaça de l’Ajuntament de València estarà al capdavant en les votacions. I és que en la primera fase de consulta ciutadana, aquesta proposta, presentada per un veí, va rebre un total de 1.324 suports, superant altres propostes també demandades per la ciutadania, com la construcció de banys públics en el Jardí del Túria, el centre de recuperació per a gats del carrer, la reurbanització de les avingudes Pérez Galdós i Giorgeta o la rehabilitació de les Alqueries Orriols, entre altres.

En aquesta ocasió, la consulta de Decidim València ha augmentat el nombre de vots en un 405,2%, respecte a l’any anterior. Una prova del gran acolliment amb la qual compta, cada any, aquesta consulta ciutadana d’inversions per a la ciutat i els pobles de València. I és que el compromís de tots els valencians és fonamental perquè València es convertisca en una ciutat més sostenible, amigable i accessible per a tots.

Al llarg del dia de hui, València Extra, donarà a conéixer quins han sigut els projectes que més suports han rebut per part de la ciutadania. Un resultat de gran rellevància, ja que cal destacar que les propostes més votades de DecidimVLC 2015 i 2016 o s’han executat, o es troben immerses en el procés d’execució.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 17 =

Valencia activa
bombers
bombers
Valencia activa