25n
25N
25N

El projecte SENTYR finalitza a Quart de Poblet després de més d'un any de desenvolupament

El projecte SENTYR finalitza a Quart de Poblet després de més d'un any de desenvolupament
27/09/2019 -

L’àrea de Projectes Europeus de l’Ajuntament de Quart de Poblet, liderada pel regidor Bartolomé Nofuentes, va organitzar al costat de l’associació juvenil Backslash la conferència de clausura del projecte SENTYR, “Apoderant a la joventut en risc per a un futur millor”. Aquesta iniciativa se centra en el desenvolupament de materials de capacitació de qualitat i a brindar formació empresarial i d’autoconsciència als grups de joves en risc.

La jornada, que va tindre lloc dimarts passat 24 de setembre en el Centre Cultural “El Casino”, va comptar amb la participació de Nofuentes, Paulina Petrova de la National Association of Resource Teachers i gerent i coordinadora del projecte, Katja Kolenc de Celje youth center d’Eslovènia, i el representant de Backslash, Gilberto Martínez.

Després de més d’un any de desenvolupament, en aquesta conferència final s’han ensenyat i mostrat els principals resultats intel·lectuals que es deriven de les dues metodologies desenvolupades: la metodologia d’avaluació -dissenyada per a joves en risc d’exclusió social entre els 16 i els 18 anys- i la metodologia de capacitació, pensada per a ajudar les persones que treballen amb joves o professionals en la seua pràctica. Ambdues han sigut plantejades per a ajudar tant joves en risc, com als especialistes que treballen amb i per a la joventut.

La sessió es va organitzar en tres tallers: “Fes el teu projecte més visible”, “Com ser l’heroi de la teua vida” i “Descobrint les teues posicions internes en la teua vida”.

Perquè qualsevol treballador o organització juvenil pot beneficiar-se de la investigació duta a terme, els resultats i les metodologies es troben disponibles en la pàgina web del projecte: https://sentyr.eu/

Entre els diversos socis col·laboradors de SENTYR es troben Backslash, una organització juvenil no governamental fundada l’any 2014 a València; Fondation Future for all of us i CELJSKI MLADINSKI CENTER, tots dos establits a Eslovènia; Business Intuition, una petita empresa amb seu en Deventer, Països Baixos; National Association of Resource Teachers, una organització no governamental de Bulgària; així com Iğdır Milli Iğitim Müdürlüğü, l’institut estatal que representa al Ministeri d’Educació de Turquia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =

25n horta sud