caixa popular

Paterna rebrà una subvenció europea per a un projecte operatiu d'ocupació juvenil

Paterna rebrà una subvenció europea per a un projecte operatiu d'ocupació juvenil
09/08/2017 -

El Fons Social Europeu ha adjudicat una ajuda al consistori de Paterna en l’àmbit de la Garantia Juvenil (ajuda AP-POEJ) per a la integració sostenible de persones jóvens en el mercat de treball.

L’Ajuntament destinarà l’import de la subvenció a la rehabilitació i adaptació de l’edifici de l’antiga Cambra Agrària de Paterna. Per això, comptarà amb jóvens que es troben en situació de desocupació i desitgen formar-se en labors de rehabilitació d’edificis.

Tal com ha explicat el regidor d’Ocupació Julio Fernández, “els beneficiaris seran joves inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil menors de 30 anys”.

Els jóvens realitzaran activitats formatives en distintes especialitats, com a obra, llanterneria, electricitat, fusteria o pintura, compatibilitzant la formació teòrica amb la pràctica en un entorn real.

En aquest sentit, el regidor Fernández ha assenyalat que “aquesta formació té com a objecte contribuir a la dotació de competències professionals dels alumnes a fi d’incrementar l’ocupabilitat adequant els seus coneixements a les necessitats del mercat de treball i estimular la seua inserció laboral”.

Per això, també li’ls proporcionarà coneixements bàsics en idiomes, especialment en anglés, per a comprendre, interactuar i poder expressar-se en distintes situacions, així com en noves tecnologies i formació complementària a fi que els alumnes puguen completar la seua educació.

El període d’execució d’aquest projecte serà fins al 31 de desembre de l’any vinent, 2018, d’acord amb el que preveu el Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil, llevat que el dit termini fora objecte d’ampliació mitjançant una decisió adoptada per la Comissió Europea.

Finalment, el regidor Fernández ha destacat que “una vegada finalitzades les obres, l’antiga Cambra Agrària passarà a ser un Centre de Formació i Cívic que comptarà amb quatre aules on s’impartirà formació als veïns de Paterna”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats