25n
25N
25N

Projecte d'innovació d'ajuda al salvament marítim amd drons

Projecte d'innovació d'ajuda al salvament marítim amd drons
01/03/2017 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, participa hui juntament amb un equip d’emprenedors valencians, i amb la presència també del regidor d’Innovació, Jordi Peris, en la II Trobada d’Alcaldes i Innovadors Xarxa InnPulso, una jornada d’intercanvi que se celebra a Madrid i en la qual prenen part més de 30 ciutats de la ciència i la innovació. La firma General Drones, dedicada al disseny, fabricació, formació i servicis d’aplicacions personalitzades amb drons, assisteix a la trobada juntament amb l’alcalde, després d’haver sigut seleccionada en la convocatòria pública per a pimes innovadores realitzada per Las Naves a la nostra ciutat.

Durant la seua intervenció en el fòrum de ciutats, l’alcalde Ribó ha destacat l’aposta que València fa temps que realitza per la innovació: amb mesures de suport a les i els emprenedors i amb el desenvolupament de la ciutat intel·ligent; així mateix, des de l’àmbit de les dues universitats públiques i des de la xarxa d’instituts tecnològics, i finalment també des del sector privat, amb un teixit de pimes innovadores en àrees com la tecnologia sanitària, l’automobilística o l’agroindústria.

“Però el coneixement i la tecnologia no ho són tot”, ha subratllat Joan Ribó, que ha explicat que “cap dels dos té sentit sense un perquè”. “I el nostre perquè”, ha afegit, “és una València sostenible, equitativa, inclusiva i culturalment activa”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − un =