25n
25N
25N

El projecte de Bielsa avança cap a una Mislata més moderna, verda i sostenible

El candidat socialista afirma que “actuar sota criteris mediambientals i de sostenibilitat són dos principis fonamentals en els quals s’articula gran part del programa electoral del PSOE de Mislata”

El projecte de Bielsa avança cap a una Mislata més moderna, verda i sostenible
20/05/2019 -

La densitat poblacional de Mislata s’ha convertit en una de les majors inquietuds dels seus ciutadans. Per a aconseguir un futur sostenible el partit socialista ha apostat en el seu programa electoral per fer de Mislata una autèntica Smart-City. En paraules de l’alcalde i candidat, Carlos Fernández Bielsa, “hem dissenyat un programa per a aconseguir una gestió eficient en totes les àrees de la ciutat, des d’urbanisme, serveis, seguretat pública o energia, satisfent alhora les necessitats de la població i dels seus ciutadans”.

La rehabilitació intel·ligent d’espais públics amb criteris de sostenibilitat energètica, o l’el ambiciós objectiu 0% paper modernitzant l’administració per a realitzar tot tipus de tràmits on-line., són dos dels punts amb major pes. A ells s’uneixen idees tan noves com la instal·lació experimental de rajoles generadores d’energia que aprofiten el pas dels vianants o les illes sostenibles, punts on s’instal·laran màquines de reciclatge amb incentius, així com altres prestacions com a punts de recàrrega mòbil.

Els vehicles ecològics tindran un paper protagonista en la nova Mislata del futur. Ajuntament, Policia Local i l’empresa pública NEMASA incorporaran gradualment a la seua flota vehicles ecològics. Els mislateres que opten per adquirir un vehicle elèctric tindran una considerable reducció en els impostos aplicables.

Amb el modern programa socialista Mislata avança cap a una ciutat més verda, viva i plena de color. Jardins verticals, un punt verd fix o nova sendera botànica al Parc de la Canaleta busquen un entorn més bell i sostenible. A més, al nou parc que es construirà al costat de la residència de la tercera edat i centre de dia, l’entorn de l’avinguda Escultor Miquel Navarro guanyarà més de 25.000 m² de zones verdes.

En aquest punt de la ciutat s’inclou una nova plaça pública que comptarà amb 400 noves places d’aparcament, que se sumen a les 1750 que va habilitar el govern municipal Bielsa l’últim mes. Amb el nou Pla Aparca, es continuaran avaluant els espais per a condicionar i guanyar noves places. Per a això s’il·luminaran solars públics per a guanyar en seguretat i visibilitat.

A més, pintura antiorines, una àrea de sociabilització per a gossos o l’ampliació de la xarxa de pipicans ajudaran a tindre una Mislata més neta i millor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + deu =

museo prehistoria