25n
25N
25N

El projecte Barris per l'Ocupació s'amplia amb un servici itinerant

El projecte Barris per l'Ocupació s'amplia amb un servici itinerant
02/11/2017 -

El projecte Barris per l’Ocupació, que acosta tots els servicis de València Activa a la ciutadania, estarà els dimecres i divendres a Benimàmet, els dimarts i dijous a la Torre, i els dilluns a Castellar. Amb aquesta seu itinerant s’amplia l’acció que desenvolupen fins al moment els huit centres de Barris per l’Ocupació existents a la ciutat.

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha anunciat que, des de hui, aquest nou recurs, denominat “Barris Itinerant” acostarà a les persones aturades que ho desitgen, tota l’oferta de València Activa en matèria d’ocupació, formació i emprenedoria.

Així ho ha indicat després de visitar aquest matí la seu itinerant situada en dependències municipals de Benimàmet, on, a més, ha presentat als veïns i veïnes de la zona la nova campanya d’ocupació “Oportunitats”, dirigida a majors de 30 anys i persones aturades de llarga duració.

La regidora ha recordat que l’objectiu de Barris per l’Ocupació “és ajudar, assessorar i orientar les persones aturades a millorar les seues habilitats i competències per a l’ocupació, i desenvolupar el seu potencial professional i personal a través d’un servici totalment gratuït”.

Sandra Gómez ha destacat que “la finalitat és acostar el servici a tots els districtes i oferir accions, plans i recursos que faciliten realment l’accés a l’ocupació a les persones que més ho necessiten”.

BARRIS PER L’OCUPACIÓ HA GESTIONAT QUASI 3.000 OFERTES DE TREBALL

La xarxa d’oficines Barris per l’Ocupació suma ja 8 centres situats en diferents barris de la ciutat, concretament a Benicalap, Castellar, la Fonteta, Orriols, Marítim, Rojas Clemente, Lleons i Emili Baró.

El personal de Barris per l’Ocupació, compost per personal expert en orientació i personal administratiu, ofereix informació a la ciutadania en matèria d’ocupació, emprenedoria i formació, amb activitats com coaching i intermediació. A més, les persones que així ho desitgen, disposen d’un servici en el mateix centre d’orientació professional, on el personal tècnic dissenya un itinerari a mida de la persona aturada.

La regidora Sandra Gómez ha assegurat que “Barris és un servici de qualitat i proximitat que posa a disposició de la ciutadania tots els recursos de València Activa, oferint una atenció pròxima i personalitzada”. De fet, ha recordat que, des del mes de març, les diferents oficines de Barris per l’Ocupació han atés un total de 1.579 persones aturades, de les quals 904 han sigut derivades a ofertes d’ocupació, de forma que s’ha arribat a un total de 346 contractacions. En aquests mesos, els centres han gestionat 2.899 ofertes de treball.

CAMPANYA “OPORTUNITATS”

Amb aquesta nova campanya d’ocupació la regidoria ofereix quasi 300 llocs de treball amb contractes directes per a persones majors de 30 anys i aturats de llarga duració empadronats a València, i així promou la seua inserció laboral. També s’ofereixen 60 places ampliables per a cursos de competències digitals, formació en altres matèries com idiomes, així com certificacions professionals per a la realització d’accions formatives.

Per últim, Sandra Gómez ha anunciat que la Regidoria d’Ocupació “llançarà en 2018 un programa d’ocupació específica per a majors de 50 anys, un col·lectiu especialment afectat per la crisi i que necessita una espenta per a reinserir-se en el mercat laboral”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 6 =