25n
25N
25N

Pròximes millores per a la xarxa d'autobusos d'EMT

Pròximes millores per a la xarxa d'autobusos d'EMT
22/12/2017 -

Després de transmetre i debatre amb la Federació d’Associacions de Veïnes i Veïns de València les grans línies de les pròximes millores que l’Ajuntament pretén realitzar a la xarxa d’autobusos d’EMT, el regidor de Mobilitat Sostenible i representants de l’entitat de transports municipal han mantingut en els últims dies diverses reunions amb algunes associacions per a donar a conéixer i ratificar, ja de manera més detallada, els pròxims canvis que s’introduiran atenent a les seues peticions.

D’aquesta manera, el regidor Giuseppe Grezzi ha visitat els barris de la Malva-rosa, Malilla i la Font de Sant Lluís, principals sol·licitants i beneficiaris de les últimes millores; i s’ha reunit amb associacions de comerciants del centre de València.

“Des del principi hem apostat per escoltar a les veïnes i els veïns usuaris i potencials usuaris d’una EMT més ràpida i eficaç en la seua funció de ser el transport motoritzat de referència en la ciutat. Per açò, abans de culminar amb la introducció de les últimes millores derivades del procés iniciat ara fa dos anys, hem volgut tornar als barris que ens les van demanar i confirmar el seu desig que les portem avant”, ha comentat el regidor.

Una vegada fet aquest pas, la Regidoria i EMT comunicaran en els pròxims dies les últimes modificacions de la xarxa, emanades del procés participatiu realitzat en 2016 i que han possibilitat que des d’estiu de 2016 EMT València lidere de manera continuada l’increment de persones usuàries de transport públic a Espanya i haja sigut triada Empresa de l’Any 2017 per la revista capdavantera del sector.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − set =