25n
25N
25N

Marzà reitera que amb el protocol dissenyat "es pot garantir" la seguretat als col·legis

Marzà reitera que amb el protocol dissenyat "es pot garantir" la seguretat als col·legis
07/08/2020 -

El conseller d’Educació i Cultura, Vicent Marzà, ha reiterat que amb el protocol sanitari dissenyat i en la situació “actual” de Covid-19 “es pot garantir” la seguretat als col·legis valencians i en la realització d’activitats extraescolars.

Marzà s’ha pronunciat en aquests termes en la roda de premsa posterior al ple del Consell, en ser preguntat pel rebuig d’un grup de col·legis de la Comunitat al pla d’inici de curs i la realització d’extraescolars.

Sobre aquest tema, el conseller ha afirmat que amb la situació actual de la pandèmia “es pot garantir” la seguretat als centres d’acord amb el protocol sanitari creat per a l’activitat presencial i les extraescolars.

En el protocol, ha insistit Marzà, es dona resposta als dubtes que puguen tindre els centres educatius, i ha assenyalat que han arribat “un nombre molt reduït” a la Conselleria. “Estem en contacte amb eixos col·legis”, ha dit.

Aquest pla, ha assenyalat, està debatut amb representants de la comunitat educativa i amb sindicats dels centres públics i concertats. “Hi ha un acord i un consens per a començar el curs amb garanties i salut als centres, i amb la màxima presencialitat possible”, ha postil·lat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − dos =