25n
25N
25N

Protecció Ciutadana reforçarà la vigilància nocturna en el Cabanyal-Canyamelar i en altres barris per a millorar la convivència

Menguzzato presentarà una proposta de negociació que suposarà major presència policial en els barris i ampliar la unitat GOES de nit

Protecció Ciutadana reforçarà la vigilància nocturna en el Cabanyal-Canyamelar i en altres barris per a millorar la convivència
22/11/2016 -

La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato presentarà a la mesa tècnica de negociació sindical, que es reunirà hui, una proposta de reorganització d’efectius per a “reforçar la vigilància nocturna en el Cabanyal-el Canyamelar, amb l’objectiu de millorar la convivència en la ciutat”. Hi haurà 12 agents més en el grup d’operacions especials, 50 agents més repartits en les unitats de districte i 3 patrulles més en el Cabanyal-el Canyamelar.

“Amb la finalitat de complir el compromís que vaig adquirir de millorar la convivència a València, especialment a les nits i en relació amb els problemes de sorolls i molèsties ocasionats pel botellot i les terrasses, anem a proposar la reorganització de la Policia local que ens permetrà tindre dotze agents més en el Grup d’Operacions Especials de la nit i cinquanta agents més repartits en les unitats de districte, A més, el Cabanyal-el Canyamelar tindrà tres patrulles més per a complir el compromís que adquirim amb els veïns i les veïnes”, ha informat la responsable de l’àrea de Protecció Ciutadana.

Menguzzato ha recordat que “millorar la convivència és un dels principals reptes” que es va marcar a l’assumir la responsabilitat de dirigir la Policia Local, i ha destacat que amb esta mesura dóna “resposta a les inquietuds i necessitats de les associacions de veïns sobre el botellot, les terrasses i el soroll que genera l’oci nocturn”.

En la mateixa línia, ha avançat que la proposta que s’analitzarà hui en la mesa sindical, “amplia en 12 agents el Grup d’Operacions Especials (GOES) destinat a la nit”. D’esta manera, ha precisat que este cos passaria de 88 a 100 efectius.

Igualment, en resposta a les reivindicacions i compromisos adquirits per l’Ajuntament amb els veïns del Cabanyal, està reorganització “reforçarà el Marítim amb 3 patrulles, amb la qual cosa serà el que compte amb més unitats mòbils de les ciutat, al disposar-ne d’un total de 24”.

Reforç de patrulles de barri

La proposta preveu quatre unitats per a Ciutat Vella, que passaria a tindre’n un total de 23; cinc en Russafa, que comptaria amb 21, les mateixes que Sant Isidre, que es reforçaria amb altres tres. En Abastos s’incorporarien quatre unitats mòbils, amb la qual cosa augmentaria de les 18 actuals fins a 22. Trànsits passaria de 20 a 23 i Benimaclet, de 18 a 22.

Igualment, ha avançat Menguzzato que des de l’àrea de Trànsit es posaran en marxa “actuacions de conscienciació i intervenció davant de l’alcoholèmia i l’excés de velocitat”. Així, ha explicat que en els pròxims dies arrancarà “una campanya de prevenció d’accidents per a combatre la sinistralitat”.

“Aspirem a prestar un servici més eficient i eficaç a la ciutadania, que garantisca la convivència i done resposta a les necessitats reals de València”, ha remarcat la responsable de Protecció Ciutadana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 2 =