25n
25N
25N

Els corresponsals juvenils de Mislata entreguen a l'alcalde les propostes de la campanya “Connecta amb els ODS”

Els corresponsals juvenils de Mislata entreguen a l'alcalde les propostes de la campanya “Connecta amb els ODS”
16/06/2017 -

El saló de plens de l’Ajuntament va acollir ahir a la vesprada un acte protagonitzat pels corresponsals juvenils del passat curs 2015-2016, un grup de xics i xiques que reben el nom de “Col·lectiu Dijous” i que durant tot un curs participaren activament en la campanya “Connecta amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible”, una iniciativa municipal per a conscienciar-los sobre la consecució d’aquests ODS marcats per Nacions Unides.

La iniciativa s’emmarca en el projecte de la Generalitat que s’anomena “Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible” i que consisteix a agrupar a les 17 ciutats més poblades de la Comunitat assignant-los a cadascuna d’elles un objectiu. A Mislata li han assignat l’objectiu número 4, el de l’educació, i els corresponsals juvenils de la ciutat treballaren durant diversos mesos a debatre i analitzar la importància que té l’educació per a millorar la nostra societat.

Aquest grup de joves va ser rebut ahir en el plenari municipal per l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i els regidors d’Educació i Joventut, Ana María Julián i Toni Arenas, respectivament. En l’acte, els 10 alumnes i alumnes de Secundària van anar llegint una a una les diferents propostes presentades, arreplegant les conclusions d’una sessió de treball que va tindre lloc el passat curs en Les Corts Valencianes i entregaren a l’alcalde la recopilació de propostes, acompanyada a més d’un diploma que els ha concedit Unicef per la seua tasca.

L’acte va finalitzar amb el lliurament de diplomes per part de l’Ajuntament a cadascun dels joves, reconeixent així la seua tasca com a corresponsals i el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − onze =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa