25n
25N
25N

Prop de 1500 persones ja tenen la app "Burjassot Info" en els seus dispositius mòbils

Prop de 1500 persones ja tenen la app "Burjassot Info" en els seus dispositius mòbils
05/10/2016 -

Des del passat mes de juny, quan l’Ajuntament de Burjassot va llançar l’aplicació “Burjassot Info“, fins ara, un total de 1431 persones s’han descarregat en els seus dispositius mòbils, tant de IOS com d’Android, esta nova eina de comunicació municipal. A través d’esta nova app de descàrrega gratuïta, els ciutadans i ciutadanes del municipi poden informar-se de l’esdevenir municipal, estar al dia d’avisos importants, consultar l’agenda d’esdeveniments o la guia comercial de Burjassot, entre altres accions. Per a Rafa García, Alcalde de Burjassot, “amb esta eina estan arribant molt més ràpid a les incidències que ens comuniquen els veïns, és una gestió directa i eficaç dels recursos, i el ciutadà pot interactuar amb l’administració de forma molt dinàmica i ràpida, creiem que el resultat és molt positiu, i que la participació anirà en augment fins a convertir-se en un llit habitual entre ciutadà i ajuntament”.

D’altra banda, el botó “Incidències” permet la comunicació immediata entre la ciutadania i el Consistori. Esta secció permet al ciutadà o ciutadana geolocalitzar la incidència que desitja comunicar, il·lustrar-la amb imatge, explicar-la breument i enviar-la directament al Consistori que, al seu torn, informa el ciutadà de l’estat de la incidència, fins que es resol.

El bon acolliment per part de la participativa població de Burjassot d’esta eina ha fet, que des del mes de juny fins ara, s’hagen registrat un total de 493 incidències. De totes elles, 248 incidències s’han registrat en la categoria d'”Andròmines” mentre que 76 s’han registrat dins de l’apartat “carrers”. La categoria “excrements” ha rebut 19 incidències; 11 incidències per “enllumenat”, 22 incidències per “contenidors”, 5 incidències en l’apartat de “neteja de solars”, 19 incidències en la categoria de “mobiliari urbà”, 41 incidències en parcs i jardins i, finalment, 52 incidències s’han registrat en “unes altres”.

Totes aquestes entrades de participació ciutadana estan servint per a millorar en moltes àrees de la localitat, dins dels ítems esmentats. Les dades han sigut proporcionats per la Regidoria de Serveis Municipals, que dirigeix Manuel Lozano, àrea responsable de la gestió de l’app “Burjassot Info“.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =