25n
25N
25N

'Oh! La cultura', la proposta que inundarà València de cultura en viu

Del 23 al 25 de juliol, el Teatre Principal de València acollirà espectacles culturals en viu per tan sols 10 euros

Associació Professionals del Circ de la Comunitat Valenciana (APCCV)

'Oh! La cultura', la proposta que inundarà València de cultura en viu
17/07/2020 -

Del 22 al 26 de juliol, la cultura en viu inunda les tres províncies de la Comunitat Valenciana. I és que arranca ‘Oh! La cultura’, una proposta de l’Institut Valencià de Cultura (IVC) en la qual no faltarà la música, la dansa, el cinema i, fins i tot, el circ. La Casa Mediterrani d’Alacant, el Teatre Principal i el Museu de Belles Arts de Castelló i el Teatre Principal de València seran testimonis d’un complet programa que aglutina fins a 12 espectacles en viu.

Tal com ha explicat el director de l’IVC, Abel Guarinos, ‘Oh! La cultura’ naix de la necessitat que “la ciutadania s’anime a tornar a viure en la seua pell la cultura i les emocions que només es generen amb els espectacles en viu. Continuem comportant-nos amb molta prudència i complint amb totes les mesures de seguretat”, però ha arribat el moment de tornar a experimentar les sensacions que “ens aporten la música, la dansa o el circ en directe”.

D’aquesta manera, a partir de la setmana vinent, València, Alacant i Castelló seran els escenaris de la cultura en tots els seus vessants. Així, els espectacles de dansa i circ seran presents en les tres capitals valencianes. Concretament, “l’espectacle de circ s’ha encarregat a l’Associació de Professionals del Circ de la Comunitat Valenciana i és una proposta de gran format, ple de força i vitalitat, per a tots els públics, amb 13 artistes, música en directe, números aeris, llit elàstic, malabars i molt d’humor”, ha detallat Guarinos.

Quant a la dansa, les companyies encarregades de realitzar els espectacles seran Otra Danza, Fil d’arena, Marea Danza i Cienfuegos Danza. “Es tracta d’un programa presentat per la ballarina Pepa Cases que compta amb 4 peces ballades: ‘Salt’, de Fil d’arena; ‘Relieves’, de Marea Danza; ‘Clandestino’, de la companyia Otra Danza i l’IVC; i ‘Tabula Rasa’, de Cienfuegos Danza”.

Finalment, tant els concerts de música, com la programació de cinema serà diferent per a cadascuna de les ciutats.

Gràcies al suport econòmic del pla ‘reaCtivem’, s’ha dut a terme una programació àmplia, diversa i enriquidora que retornarà a la ciutadania les ganes de viure la cultura. La compra d’entrades, que tindran un cost de 10 euros, es podrà realitzar a través de la pàgina de l’IVC.

Programació ‘Oh! La cultura’ a València

Totes les activitats tindran lloc al Teatre Principal

23 de juliol

20.00 h. Espectacle de circ produït per l’IVC i creat per l’Associació de Professionals del Circ de la Comunitat Valenciana.

24 de juliol

20.00 h. Espectacle de dansa produït per l’IVC, conduït per Pepa Cases i creats per quatre companyies valencianes.

25 de juliol

20.00 h. Concert dels grups valencians Mireia Vives i Borja Penalba, que presenten el seu nou disc ‘Cançons de fer camí’; el Diluvi, que presenta el seu treball ‘Junteu-vos’; i les col·laboracions especials de Miquel Gil i May Ibáñez de Badlands.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =

Valencia activa
bombers
CCCC
bombers
Valencia activa