25n
25N
25N

La programació nadalenca de València arribarà a tots els barris de la ciutat

A partir de la setmana vinent, estarà disponible la Guia de Nadal amb tota la programació

La programació nadalenca de València arribarà a tots els barris de la ciutat
14/12/2018 -

Programación navidadL’Ajuntament de València aposta fermament per la promoció del Nadal, de nou, amb una completa programació nadalenca que, aquest matí, ha presentat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset. “Aquesta època no és solament una de les més importants quant a vendes per als xicotets comerços, sinó que cada vegada són més els turistes que aprofiten aquestes dates per a visitar València. Per això, però també per al gaudi dels veïns i veïnes de la ciutat, enguany, tornem a proposar una oferta variada i descentralitzada perquè el Nadal arribe a tots els barris i pobles de València”.

Una programació que s’arreplega en la segona Guia de Nadal, editada en valencià i castellà, que, a partir de la setmana vinent, ja es podrà arreplegar en les Juntes de Districtes, Ajuntaments, Museus, comerços i oficines de turisme. “Hem ampliat el tiratge a més de 60.000 exemplars, donat l’èxit de la passada edició”, ha explicat Fuset. A més, aquesta programació també estarà disponible en l’App València.

Mercats nadalencs, pessebres, la bústia real o la Cavalcada dels Reis Mags són algunes de les activitats programades que podràs trobar en aquesta guia. I és que l’objectiu no és altre que “els veïns i veïnes de València gaudisquen d’activitats nadalenques prop de casa, alhora que promocionem el comerç de proximitat”, ha conclòs Pere Fuset.

Activitats nadalenques programades

A part de la inauguració d’Expojove, que obrirà les seues portes el 26 de desembre, i et transportarà a un món d’imaginació a través de la lectura, València t’ofereix una àmplia varietat de plans per a tots els públics. Així, en aquesta guia, trobaràs tots els pessebres de la ciutat que podràs visitar: el pessebre del Saló de Cristall, el pessebre de grandària natural de la Plaça de la Reina o, com a novetat, s’han incorporat els pessebres dels barris, comissions falleres, parròquies, associacions i confraries de la ciutat per a “fer valdre la tradició de betlems de València”.

Així mateix, les nadales també cobren un gran protagonisme en aquestes dates. Així, des de Cultura Festiva s’han programat diferents recitals que visitaran els barris de la ciutat. La Sant Silvestre, la festa de Cap d’Any en la Plaça de l’Ajuntament o els horaris especials dels mercats municipals també ho podràs trobar en la Guia de Nadal amb tot luxe de detalls.

Per descomptat, els xiquets i xiquetes de la ciutat també podran tornar a deixar les seues cartes per als Reis Mags a través de la missatgera Caterina i la bústia real, que començarà a visitar diferents punts de la ciutat a partir del 22 de desembre.

Finalment, com cada any, la Cavalcada dels Reis Mags se celebrarà el 5 de gener. El regidor de Cultura Festiva no ha volgut avançar molts detalls, encara que sí que ha confirmat que “serà una de les millors”. Com a novetat, s’ha avançat mitja hora la recepció dels Reis d’Orient en el Port, per la qual cosa començarà a les 16.30 hores. La cavalcada que arrancarà a les 18.00 hores mantindrà el mateix recorregut que l’any anterior: Navarro Reverter, Porta del Mar, General Palanca, General Tovar, carrer la Pau, Plaça de la Reina, Sant Vicent, Plaça de l’Ajuntament i Marqués de Sotelo.

Programació completa de Nadal

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =