25n
25N
25N

Manises organitza multitud d'activitats per a celebrar el Nadal

Manises organitza multitud d'activitats per a celebrar el Nadal
20/12/2018 -

L’Ajuntament de Manises ha organitzat les seues tradicionals activitats de Nadal, les quals tindran lloc des del pròxim 18 de desembre fins al 5 de gener de 2018. Dur a terme aquesta iniciativa ha sigut possible gràcies a la col·laboració de les Regidories de Festes, Joventut, Cultura, Comerç, Mercats i Promoció del Valencià (Aviva) de l’Ajuntament de Manises.

Seguint amb les propostes dels últims anys, el consistori ha volgut, d’una banda, mantindre les campanyes tradicionals del municipi: les bústies reials, del 18 de desembre al 4 de gener, de 9.30 a 13.30 h, i als Mercats Municipals; la Cavalcada de Reis, el 5 de gener a les 17 h, hora en què els Reis arribaran a l’estació de metro Manises; i la recepció dels Reis a la plaça Rafael Atard quan acabe la cavalcada, on tot el que s’acoste podrà recollir el seu regal i fer-se una foto amb els Reis.

La cavalcada, en la qual participaran diferents associacions i col·lectius de Manises, començarà des del carrer Tramvies, cap al carrer Mestre Guillem, Av. Blasco Ibáñez, carrer Masia de la Cova. Enguany, com a novetat, continuarem pel carrer Rodrigo Botet per a acabar en la Pl. Rafael Atard.

I per un altre, promoure activitats que facen gaudir d’aquestes festes als nostres xicotets, a més d’ajudar pares i mares en aquests dies de vacances escolars, perquè els seus fills estiguen entretinguts i passant-li-ho molt bé. Per això, l’ajuntament ha tornat a organitzar l’escola de Nadal per a xiquets de 6 a 11 anys. Els dies 27 i 28 de desembre, i el 2, 3 i 4 de gener, l’edifici Manises Jove estarà obert de 9.30 a 13.30 h, perquè xiquets i xiquetes puguen passar uns matins divertits amb activitats nadalenques prèvia inscripció a Manises Jove.

A l’Auditori Germanies també s’han organitzat diferents activitats. El 22 de desembre a les 22.30 h, el teatre per a adults “Gag Movie” d’Yllana, i el 30 de desembre, a les 18 h, un espectacle de màgia “Magic Experience” de Jammes Garibo. Seguidament, del 26 al 29 de desembre, s’ha organitzat el tradicional cinema de Nadal amb les següents projeccions, una per dia i en aquest ordre: «Se armó el Belén», «Paddington 2», «Cuento de Navidad» i «Star Wars: los últimos Jedi», totes a les 18 h, també amb entrada lliure fins a completar aforament. Finalment, a gener, es realitzarà la projecció de la pel·lícula «Small Foot» amb motiu del Cinema de Comerç. La projecció serà els dies 2,3 i 4 a les 18 h, i el 5 de gener a les 12 h, i les entrades seran gratuïtes per compres en comerç tradicional i mercats municipals de Manises. El repartiment de les entrades es farà en el Centre de Promoció i Desenvolupament Municipal (segons calendari de la projecció).

A més, es realitzarà un taller per a animar als més xicotets a escriure una història nadalenca la qual podran il·lustrar ells mateixos creant així el seu propi conte, que una vegada acabat, podran portar-se a casa, destinat a xiquets de 4 i 12 anys, a les biblioteques i agències de lectura municipals: el 18 de desembre, a les 18 h, en l’Agència de Lectura Sant Francesc; l’endemà, a les 18 h, en l’Agència de Lectura El Carme-Socusa.

Els mercats municipals realitzaran obertures especials els dies 8 de desembre al matí, 22 de desembre a la vesprada i 24 al matí. A més, hi haurà animació nadalenca, el 24 de desembre rebran una visita de donyets i realitzaran tallers, i el 5 de gener, tindran la visita de patges i també podran fer tallers.

Aquestes activitats nadalenques són el complement perfecte de la nova edició del Mercat de Nadal celebrat enguany. Els passats dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre, la plaça Rafael Atard va albergar botigues d’articles nadalencs, flor i decoració, alimentació «gurmet», detalls, regals originals i productes artesans. Així com activitats per als més xicotets en un espai infantil replet de tallers i un «photocall» de temàtica nadalenca per a tota la família.

Segons paraules de la regidora de Joventut, Altea Royo, “és un mes especial per al municipi que està replet d’activitats per a gaudir amb la família”.
A més, l’alcalde de Manises, Jesús Borràs, vol aprofitar aquest període nadalenc per a convidar a tots els manisers i maniseres a gaudir de la diversitat d’activitats que durant aquests dies estan previstes, i animar-los a eixir al carrer juntament amb familiars i amics per a fer poble.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =

CCCC
torrent