25n
25N
25N

Verónica Forqué, Nacho Fresneda o Ferran Gadea visitaran Paterna dins de la nova programació del Gran Teatre

Verónica Forqué, Nacho Fresneda o Ferran Gadea visitaran Paterna dins de la nova programació del Gran Teatre
30/11/2020 -

El Gran Teatre de Paterna ha presentat la seua programació per al primer trimestre del 2021 que s’inaugurarà el pròxim 23 de gener amb l’últim espectacle del Circ Gran Fele.

Així ho ha anunciat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa qui ha explicat que “un any més, Paterna acull les millors produccions nacionals amb una variada programació per a tots els públics que inclou obres premiades en els últims premis Max, concerts, musicals o espectacles infantils”.

I és que tal com ha destacat la regidora “el Gran Teatre s’ha convertit en un referent del circuit nacional de teatre per la qualitat i varietat de les produccions que acull”.

A més, Espinosa ha recordat que “el teatre compta amb un protocol sanitari que permet que els espectadors puguen continuar gaudint de les millors produccions amb totes les garanties de seguretat”.

La nova temporada arrancarà amb una doble funció del Circ Gran Fele el dissabte 23 de gener i el diumenge 24 de gener. La companyia valenciana representarà la seua última producció “Xas” on torna a fusionar el teatre, la dansa contemporània i les diferents disciplines circenses al costat de la millor música interpretada en directe per la Banda del Fele.

La guanyadora del premi Max 2020 a la millor protagonista, Verónica Forqué arribarà a Paterna el 5 de febrer per a representar “Las cosas que sé que son verdad”. Acompanyada de cinc magnífics intèrprets, l’actriu defensa un magnífic text teatral, inèdit fins ara a Espanya del prestigiós dramaturg australià Andrew Bovell.

El dissabte 7 de febrer, la companyia TramantTeatre, representarà l’obra familiar “Les cartes del Quixot”, un treball meravellós sobre l’amor a la lectura amb textos del Quixot.

La cantant Vega oferirà el 12 de febrer, un concert en el Gran Teatre dins del seu gira “Diario de una noche”. Una oportunitat única de gaudir del contundent directe de la cantant.

La companyia valenciana Olympia Metropolitana representarà el 26 de febrer la seua última producció “El MètodeGrönholm” una sàtira sobre el món dels processos de selecció de personal. Ferran Gadea, Rebeca Valls, Jordi Ballester i Diego Braguinsky s’encarregaran de representar als aspirants en aquesta obra que amb un humor reflecteix una època en la qual l’atur i la precarietat són una autèntica maledicció.

Els amants de la música gaudiran el divendres 5 de març de l’espectacle “Welove Queen” un recorregut pels èxits de la mítica banda britànica produït per BarabúExtresound, amb música i veus en directe.

Nacho Fresneda i Álvaro Rico representaran “Dibbling” el divendres 26 de març, un thriller sobre el pes de la fama i els jocs de poder. Un futbolista acusat de violació i l’intent de suborn del seu representant per a callar a la víctima es compliquen quan la jove apareix morta.

A més, també se celebrarà la campanya escolar de teatre en anglés del 15 al 19 de febrer amb noves obres dirigides als alumnes de la localitat des de Primària a Batxillerat, incloent-hi també a estudiants d’FP i EPA i a partir del mes de març el musical Tararos Rock recorrerà els barris de la ciutat per a acostar el seu divertit espectacle als xiquets i xiquetes de Paterna.

Finalment, la regidora Espinosa ha recordat que el dissabte 16 de gener es posaran a la venda les entrades en taquilla, en horari de 9 a 14 hores, de totes les obres programades fins al 31 de març i a partir del 17 de gener podran adquirir-se, a més d’en taquilla, a través d’internet, en Ticketentradas.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =