25n
25N
25N

Cine, cultura, humor i molt més per aquest cap de setmana amb Cultura als Pobles

Les activitats culturals programades arriben este cap de setmana a onze pobles de València.

Arxiu

Cine, cultura, humor i molt més per aquest cap de setmana amb Cultura als Pobles
10/05/2019 -

Continua este cap de setmana Cultura als Pobles de València, una iniciativa de l’Ajuntament per a oferir als diferents pobles de València una programació cultural que dona protagonisme a tots els espais de la ciutat i que des de hui i diumenge arriba a La Torre, Borbotó, Benifaraig, El Saler, El Palmar, El Perellonet, Benimàmet, Carpesa, Castellar-Oliveral, Massarrojos i Faitanar.

Les activitats culturals programades per al dia de hui són l’espectacle de circ «The Audition», per XA.Teatre, que començarà a les 19.00 hores al parc del carrer Ismael Blat, a La Torre, i el monòleg d’humor a càrrec de Piter Pardo, «Monòlegs màgics», que tindrà per marc la plaça de la Patrona de Borbotó. Començarà a les 22.00 hores.

Demà, dissabte, els veïns i veïnes de Benifaraig podran gaudir, primer, a les 18.00 hores, de l’espectacle de circ «Abatido circus», a càrrec de Joan M. Requena, i seguidament del concert oferit per la Unió Musical Poblats Marítims. En tots dos casos els espectacles seran al carrer de l’Eliana

Cultura al pobles arribarà demà al Saler amb un concert de la Societat Instructiva Musical del Palmar, en la plaça de la Demanà a partir de les 19.00 hores; El Palmar, amb l’espectacle de màgia «L’espill», de Rubén Aparisi, a les 19.00 hores en la plaça de Sequiota; El Perellonet, amb l’obra de teatre d’improvisació «Subiot», en la plaça del Marqués de Valterra; Benimàmet, amb la sessió de cinema a l’aire lliure «Bruno Lomas, rey y rebelde», a partir de les 20.30 hores en l’amfiteatre del Parc Lineal, i Carpesa, on a les 22.00 hores el grup Brodart oferirà un concert de música pop en la plaça del Poble.

La programació per a diumenge, dia 12 de maig, inclou l’actuació del grup de teatre de titelles La Estrella amb l’obra «Els musics de Bremen», en el carrer dels Arbres, de Castellar–Oliveral; Massarrojos, amb l’espectacle de màgia «Kekoperfi», en la zona escolar del carrer Senent Ibáñez; Benimàment, amb l’espectacle «El Mag Piter», en el Parc Lineal, i Faitanar, amb el taller de circ «Món Baraka nou circ», al Parc Central de Sociópolis. Estes cinc activitats culturals donaran començament a les 12.00 hores, mentre que l’espectacle d’humor «Què dur és ser pare!», d’Óscar Tramoyeres, programat al carrer de l’Eliana, en Benifaraig, començarà a les 18 hores.

El cost global de la campanya Cultura als pobles, entre contractació d’actuants i producció tècnica, ascendix a un total de 96.356,32 €, amb un increment del 4’5% de pressupost respecte a l’edició de 2018. En esta iniciativa col·laboren l’EMT, el Palau de la Música i la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València COSOMUVAL.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 10 =