25n
Orgull
Orgull

Abril comença en el Cinema Tívoli amb la visita de Pedro Almodóvar i la Capitana Marvel

Amb grans estrenes, pel·lícules per a tots els públics i, com sempre, a un preu reduït

Abril comença en el Cinema Tívoli amb la visita de Pedro Almodóvar i la Capitana Marvel
02/04/2019 -

Així es presenta la programació cinematogràfica del Tívoli per a aquest mes d’abril amb títols tan variats com “Dolor y gloria”, “Shazam”, “Dumbo” o l’espanyola “Lo dejo cuando quiera” entre altres.

El primer cap de setmana d’abril, del 5 al 7, el Tívoli obrirà les seues portes a Pedro Almodóvar i a la fantasia de Marvel. L’última pel·lícula del director manxec, “Dolor y Gloria”, arribarà a la pantalla de la sala el divendres i el dissabte en la sessió de les 22.30 hores i el diumenge en la sessió de les 19.30 hores. Compartirà estrena amb “Capitana Marvel”, en la qual l’aventura, l’acció i els superherois es donaran cita en les sessions del divendres i del dissabte a les 19 hores i del diumenge a les 16 hores.

Novament els superherois seran els protagonistes de la cartellera els dies 13 i 14 d’abril amb la projecció de “Shazam“, que conta les aventures de Billy Batson, un xaval d’acolliment de 14 anys que ha crescut als carrers i que quan crida la paraula ‘SHAZAM!’, es converteix en un Superheroi adult. Shazam posarà a prova els límits de les seues habilitats amb la inconsciència pròpia d’un xiquet, però necessitarà dominar ràpidament aqueixos poders per a lluitar contra les letals forces del mal que controla el Dr. Thaddeus Sivana. Es projectarà el dissabte a les 19 i a les 22.30 hores i el diumenge en les sessions de les 16.30 i de les 19.30 hores.

Dumbo” serà l’estrela de la pantalla els dies 20 i 21 d’abril, en plena Setmana Santa. Tim Burton és el director de la nova versió del clàssic que tindrà les seues sessions el dissabte i el diumenge a les 16.30 i a les 19.30 hores.

Per a tancar la programació del mes d’abril, el cap de setmana del 26 al 28, arribarà la comèdia “Lo dejo cuando quiera” acompanyada de “El parc màgic”. Les sessions de la pel·lícula espanyola seran el divendres i el dissabte a les 22.30 hores i el diumenge a les 19.30 hores. Per part seua, la pel·lícula d’animació “El parc màgic” es projectarà el divendres i el dissabte a les 19 hores i el diumenge a les 16.30 hores. 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =