caixa popular

El programa 'Servei Responsable' de Paiporta aposta per una hostaleria de qualitat

El programa 'Servei Responsable' de Paiporta aposta per una hostaleria de qualitat
19/04/2018 -

L’Ajuntament de Paiporta, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària de les Conductes Addictives (UPCCA), amb la col·laboració de l’ONG Controla Club, posarà en marxa al municipi la primera edició del Programa Nacional de Prevenció de les Drogodependències en el Sector Hostaler ‘Servei Responsable’ a través del qual es vol fomentar la col·laboració del sector hostaler del municipi en la promoció d’un oci de qualitat, saludable i responsable.

Amb aquesta acció, l’Ajuntament pretén distingir a tots aquells establiments hostalers que complisquen una sèrie de requisits que permeten garantir un servei responsable i una atenció de qualitat als seus clients, creant una xarxa d’establiments responsables en el municipi.

La posada en marxa del programa suposa l’inici d’una nova etapa de diàleg i col·laboració entre el sector hostaler i l’ajuntament, basada en la mútua confiança i en la capacitat per a activar programes i campanyes capaces de solucionar els problemes i abordar els reptes del sector de l’oci i l’hostaleria.

Amb aquesta finalitat, el primer tinent d’alcaldia i regidor d’Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar, i la regidora de Benestar Social, Maribel Albalat, es van reunir aquest dimarts amb una àmplia representació d’empresàries i empresaris del sector hostaler per a presentar-los aquest programa. En la trobada informativa es va presentar el programa, així com els seus mecanismes de participació i els avantatges de les empreses que participen en el mateix, i en el qual es podran inscriure totes aquelles empreses hostaleres que vulguen apostar per un oci saludable i responsable a Paiporta.

L’interés fonamental d’aquesta acció se centra en la seua capacitat per a transmetre i comunicar al conjunt de la societat l’esforç i compromís del sector hostaler per dur a terme un servei responsable i una atenció de qualitat al públic que acudeix als establiments i, molt especialment, en tot el que es refereix a la dispensació de begudes alcohòliques, la protecció del menor, el control en el consum de drogues il·legals i la seguretat de les instal·lacions de les empreses hostaleres.

El programa està subscrit per la Delegació del Govern per al Pla Nacional Sobre Drogues i la Federació Espanyola d’Hostaleria, i compta amb la col·laboració d’entitats com la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

En definitiva, mitjançant aquestes actuacions es posa de manifest el valor de la col·laboració i la corresponsabilització de l’hostaleria i el sector oci en la prevenció de les drogodependències i la promoció d’un oci saludable i responsable.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC