caixa popular

Primera sessió del programa 'En família: Educar per a la vida'

Primera sessió del programa 'En família: Educar per a la vida'
12/04/2018 -

El programa ‘En família: Educar per a la vida’ ha començat aquest dimecres a Paiporta. Promoguda per la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Regidoria de Benestar Social, aquesta formació oberta i gratuïta té com a objectiu enfortir el paper de pares i mares en la prevenció i l’educació dels i les menors. A l’estrena del programa va assistir la regidora de Benestar Social, Maribel Albalat.

‘En família: Educar per a la vida’ es divideix en quatre sessions fins al pròxim 23 de maig, i es porta a terme en el centre Paiporta Conviu, un nou espai de trobada i participació municipal on es portaran a terme activitats formatives, lúdiques i culturals de tot tipus, i que serà inaugurat oficialment el pròxim dijous, 19 d’abril.

Les sessions aborden temàtiques com ‘La pràctica de la intel·ligència emocional’, ‘Escenaris de desenvolupament’, ‘La comunicació positiva’ i ‘La resolució de conflictes’.

Per tal de facilitar l’assistència del màxim de persones possible i contribuir a la conciliació de la vida familiar, la Regidoria de Benestar Social ha posat a disposició dels i les assistents un servei gratuït de ludoteca amb tallers simultanis per a xiquetes i xiquets, que tindran la mateixa temàtica de les sessions per a mares i pares. Finalment s’han apuntat al programa 37 adults i 20 xiquets i xiquetes entre 3 i 13 anys.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − onze =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris