caixa popular

Programa d'Educació Emocional per a l'alumnat d'Alfafar

L’objectiu: saber gestionar les emocions des de la infància

Programa d'Educació Emocional per a l'alumnat d'Alfafar
07/05/2018 -

Des de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar, s’ha treballat en les últimes setmanes amb l’alumnat de Primària de tots els centres educatius un programa d’Educació Emocional.

L’objectiu principal d’aquest programa és que els xiquets i xiquetes sàpien identificar emocions bàsiques com: l’alegria, la por, el fàstic, la ràbia i la tristesa, per a poder proposar-los una millor gestió de totes elles, incidint en aquelles que creen major malestar, com pot ser la ràbia o la tristesa.

S’ha partit de la base que molts dels problemes de les i els menors, tenen a veure amb el desconeixement de tècniques que permeten identificar i establir certa gestió sobre les seues emocions.

S’ha desenvolupat una activitat per a treballar multitud de problemàtiques que poden derivar-se de la pràctica educativa, com a conductes disruptives, desmotivants, problemes de convivència, manca d’autoestima i confiança…

Aquest programa d’Educació Emocional ha sigut treballat per un total de 250 alumnes i alumnes que cursen 3°, 4°, 5° i 6° de Primària. Un programa ple de tallers dinàmics, participatius i de treball en equip que han sigut de gran ajuda per a tots els xiquets i xiquetes.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris