25n
25N
25N

Oberta la convocatòria del programa "La Dipu Et Beca" a Alfafar

16 persones seran les beneficiàries d’aquesta beca de formació en l’administració pública

Oberta la convocatòria del programa "La Dipu Et Beca" a Alfafar
25/05/2018 -

L’Ajuntament d’Alfafar s’ha adherit un any més al programa “La Dipu Et Beca” que ofereix la Diputació de València, per a finançar conjuntament la concessió de 16 beques de formació a estudiants.

La convocatòria d’inscripció estarà oberta fins al pròxim 30 de maig. I podran inscriure’s estudiants universitaris i universitàries i de formació professional, majors de 18 anys. Aquestes pràctiques formatives començaran l’1 de juliol fins al 31 d’agost, i tenen una dotació bruta mensual de 500 €.

Les persones interessades a realitzar aquestes pràctiques hauran de complir els requisits que s’especifiquen en la convocatòria de l’Ajuntament d’Alfafar. Les i els interessats poden rebre més informació en l’Espai Jove d’Alfafar i descarregar els impresos de sol·licitud i bases a través de la pàgina web municipal, www.alfafar.es. Les sol·licituds i documentació poden presentar-se en el Servei d’Atenció Ciutadana fins al pròxim 30 de maig, inclusivament.

Durant aquests mesos d’estiu, les persones seleccionades podran realitzar pràctiques formatives en diferents àrees de l’activitat municipal, com a Infància, Esports, Benestar Social, Comunicació, Informàtica, Ocupació, Desenvolupament Local i Personal. Una oportunitat que se li brinda a les i els estudiants perquè puguen posar en pràctica allò que estan estudiant durant el curs acadèmic.

Des de la regidoria de Joventut, s’anima a les i els joves del municipi a presentar la sol·licitud per a aquesta beca amb l’objectiu de seguir formant-se, adquirint així, experiència i formació professional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =

torrent