caixa popular

Professionals portuguesos i espanyols del disseny es donen cita en Las Naves

Professionals portuguesos i espanyols del disseny es donen cita en Las Naves
21/09/2017 -

Las Naves acull demà divendres 22 de setembre la taula rodona “Disseny i identitat territorial” amb motiu de la cinquena edició d’ENAD (Trobada Nacional d’Associacions de Disseny). L’acte està coordinat per l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) dins de les activitats de la València Disseny Week i reuneix a professionals del disseny de Portugal i Espanya.

La taula rodona començarà a les 10.00 hores i serà moderada per KikeCorrecher. Comptarà amb la presència d’Antonio Lacerda, president de l’Associació Nacional de Dissenyadors; Nuno Sá Leal, president de l’Associació Portuguesa de Dissenyadors; Paulo Parra, dissenyador i professor de Disseny en la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Lisboa; Raquel Peralta, investigadora del Disseny de la Universitat de Barcelona; i Tachy Mora, periodista especialitzada en Disseny. A partir del tema “Disseny i identitat territorial” s’articularà una conversa al voltant del treball que s’està duent a terme a Portugal en el sector del Disseny.

Després de la xarrada, es presentaran les conclusions de les taules de treball col·laboratiu celebrades el dia anterior i en les quals, entre altres temes, s’ha analitzat el paper fonamental que el disseny pot jugar en la transició a l’economia circular.

FESTA DE CLAUSURA DE LA VDW

També demà divendres a partir de les 19.30 hores tindrà lloc en Las Naves la festa de clausura de la València Disseny Week. Una iniciativa organitzada per l’ADCV, Associació de Disseny de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de donar a conéixer el talent d’este sector i posicionar a la nostra ciutat com a capital mundial del disseny.

Per assistir a la clausura és imprescindible confirmar assistència enviant un correu a hola@adcv.com. El preu serà de 3 euros (gratuïta per a sòcies i socis READ i persones inscrites en el SENAD).


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 20 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats