25n
25N
25N

El projecte Incorpora’t de Gandia tanca el 2020 amb èxit

El projecte Incorpora’t de Gandia tanca el 2020 amb èxit
29/12/2020 -

La regidora de Benestar Social, Carmen Fuster, acompanyada de la Cap del Departament de Serveis Socials, Loles Sanchis, han visitat el Centre Social del Raval per fer entrega dels diplomes a l’alumnat, que han finalitzat els programes de formació del ‘projecte Incorpora’t’ de l’Ajuntament de Gandia, cofinançat pel Fons Social Europeu i la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. La iniciativa, que va començar el 21 de setembre de 2020 i finalitzarà el 31 de desembre, s’ha desenvolupat en els centres socials dels barris Raval, Corea i Grau de Gandia.

Incorpora’t té com a prioritat ajudar a totes aquelles persones que es troben en desavantatge social (atur, situació de desocupació, risc o exclusió social) perquè disposen de l’oportunitat d’accedir al mercat laboral. Així, les principals línies d’actuació del projecte es basen en programes -tan individuals com grupals- d’orientació, assessorament i formació per a la cerca d’ocupació que han comptat en el suport d’associacions empresarials de diferents sectors.

Concretament, aquest 2020 s’han realitzat sis tallers i accions grupals; accions d’intermediació laboral i d’assessorament per conéixer el mercat laboral i adaptar les ofertes al perfil professional on-line i off-line dels participants; i sis cursos, entre els quals un de ‘Tècniques bàsiques de Mecànica de vehicles, ‘Operacions bàsiques de pisos en allotjaments’ o ‘Informàtica Avançada’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =