caixa popular

Condemnen a 30 anys de presó a un professor de primària per abusos sexuals

Segons la sentència, va realitzar tocaments a sis xiquetes entre els anys 2011 i 2014

Condemnen a 30 anys de presó a un professor de primària per abusos sexuals
30/11/2017 -

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha condemnat a 30 anys de presó a un professor que va abusar sexualment de sis alumnes en un col·legi de la província de València. La condemna imposa, a més, la inhabilitació durant el mateix temps per a l’exercici de qualsevol treball que comporte contacte amb menors, així com una indemnització de 600 euros a cada víctima.

Tal com figura en la resolució de la Secció Tercera de l’Audiència Provincial, l’home, que actualment té 65 anys, va donar classes en el col·legi entre 2011 i 2014. Pel que sembla, quan les alumnes s’acostaven a la taula del professor a formular els seus dubtes acadèmics, ell realitzava diversos tocaments en les parts íntimes de les alumnes de forma habitual.

L’instructor del cas ressalta que entre els testimonis de les sis alumnes no existeix cap incoherència i que, a més, diversos testimonis confirmen els fets. Un comentari de tres d’aqueixes alumnes sobre l’assumpte va donar la veu d’alarma. Un company seu, en sentir-ho, va avisar a una professora que, finalment, ho va posar en coneixement de la direcció del centre.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 6 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris